Familieplanner

FAMILIEPLANNER

33 CM

Breedte

24 CM

Lengte

Alle maanden

12 pagina's inclusief

200 gram zijdeglans papier

Zorgt voor een extra luxe uitstraling!

Slechts 20,-

Begin nu

Familieplanner

Een familiekalender maken doe je voor het hele gezin. Plaats boven elke week foto’s van alle gezinsleden. Per week kun je de foto’s afwisselen, maar je kunt ook dezelfde foto’s aanhouden. De familieplanner heeft twee verschillende functies: je kunt alle afspraken van het gezin noteren, maar je kunt er ook een takenlijst van maken. Wie ruimt op welke dag de vaatwasser uit? Of wie brengt de container weg? Je kunt het allemaal noteren op de familiekalender.

Daarnaast kun je met de familiekalender ook eenvoudig bijhouden wie er wanneer mee-eet. Zo weet je precies voor hoeveel mensen je moet koken en dat is wel zo handig met de boodschappen. Aan de rechterzijde van de kalender kun je nog drie extra foto’s kwijt om de planner extra op te leuken. Als laatste kun je ook zelf de achtergrond bepalen van de kalender.

Benieuwd hoe snel je jouw planner in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu!

MAAK JOUW FAMILIEPLANNER EXTRA SPECIAAL

Familieplanner maken met foto’s

Bij het maken van een gepersonaliseerde planner is het mogelijk om foto’s van de gezinsleden boven elke week te plaatsen. Het is mogelijk om elke week een andere foto te gebruiken van het gezinslid om zo de foto’s af te stemmen op de week. Gebruik bijvoorbeeld de foto’s van het schoolgala wanneer de scholen weer beginnen. Naast de weken kunnen er drie foto’s aan de zijkant geplaatst worden. Naast het plaatsen van foto’s in de familiekalender is het mogelijk om een achtergrond foto te selecteren voor elke week of voor het gehele jaar om zo de familiekalender meer kleur te geven. De standaard achtergrondkleur is wit.

Familieplanner 2019

Steeds meer Nederlanders maken aan het begin van het jaar een familieplanner. De familiekalender voor 2019 kan dan natuurlijk niet ontbreken. Bij de familieplanner van Het Fotoalbum kun je zelf aangeven wanneer de familiekalender moet beginnen. Dit kan op 1 januari 2019 zijn, maar ook in een ander maand van het jaar. Hierdoor heb je volledig de vrijheid met jouw kalender. Een familiekalender maken voor 2019 is erg eenvoudig in de software van Het Fotoalbum.

Waarom een familieplanner?

Allereerst is de familieplanner erg leuk om op te hangen. Daarnaast is het goed hulpmiddel om belangrijke taken en afspraken niet te vergeten. Zo weet elk gezinslid dat elke maandag de container wordt geleegd en wie de container buiten zet, maar ook wanneer de voetbaltraining of het paardrijden begint. Hierdoor kan het gehele gezin hier rekening mee houden. In het drukke leven van tegenwoordig zorgt de familiekalender voor meer structuur en duidelijkheid.

Hoe ziet de familieplanner eruit?

De familiekalender heeft 54 pagina’s zodat iedere week een eigen pagina met foto’s heeft. De planner heeft een liggend formaat. De familiekalender is 33 cm breed en 24 cm hoog en geprint op 170 grams papier. Dit is stevig papier zodat het niet snel scheurt. De familieplanner wordt geprint met de beste kleurenprinters om de foto’s mooi te kunnen printen. De planner hangt ten slotte in het zicht.

Gezinsplanner maken

Door veel mensen wordt de familiekalender ook wel de gezinsplanner genoemd, aangezien het geschikt is voor de plannen van een gezin. Met een gezinsplanner is het mogelijk om voor max. 5 gezinsleden een overzichtelijk weekrooster te maken. Het makkelijke overzicht en de foto’s bovenaan de week maken de familieplanner leuk en persoonlijk.


Binnen 2 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

92% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 92% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.


Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 


Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken, familieplanner of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken.


Begin nu

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting33x24cm
Papier200 grams zijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Ga terug naar alle maten