Mini agenda met eigen foto's | Klein formaat 8x12 cm | Het FotoalbumMini agenda met eigen foto's | Klein formaat 8x12 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 10,-
 

Mini-agenda

De mini-agenda is een foto agenda die overal mee naartoe kunt nemen. In je tas, achterzak of jaszak. De mini-agenda past overal. Maar laat je niet misleiden door het formaat. In de mini-agenda kun je namelijk op iedere pagina een foto kwijt en er zijn extra pagina’s voor notities.

Wil je weten wat jouw mini-agenda anders maakt dan andere agenda’s? Bekijk dan de extra’s.

Benieuwd hoe snel je jouw mini-agenda in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Dit maak jouw mini-agenda uniek:

Ruimte voor notities

notities mini agenda

Ondanks het kleine formaat van de mini-agenda (8x12 cm) kun je er een hoop in kwijt. Voor al jouw notities zijn speciale pagina's ingericht. Daarnaast kun je ook een hoop foto's kwijt in deze mini-agenda. Want op elke pagina kun je al een nieuwe foto plaatsen.


Binding

De mini-agenda heeft een mooie spiraalbinding. Hierdoor blader je er gemakkelijk doorheen en kun je snel naar de belangrijke pagina's gaan. Jouw notities zijn in no-time gevonden! Een spiraalbinding maakt jouw mini-agenda uniek. 

spiraalbinding

Omslag

waaier omslag spiraalalbum

De omslag maakt jouw mini-agenda extra bijzonder. Kies de kleur die het beste bij jou past en maak jouw mini-agenda uniek. Wil je jouw foto als omslag houden? Ga dan voor de transparante omslag, zo blijf je jouw foto altijd zien. 


Jouw mini-agenda wordt gedrukt op 250 grams zijdeglans papier. Door dit papier te gebruiken kan jouw mini-agenda alles aan. Wordt jouw mini-agenda overal mee naartoe genomen? Geen probleem. Jouw unieke foto agenda overleeft het.

zijdeglans papier mini agenda

Download de software en maak snel jouw eigen mini-agenda

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

De mini-agenda is op dit moment alleen nog in de offline software te verkrijgen. Maak jouw unieke foto agenda snel en eenvoudig in de software. Wanneer je het niet in een keer afkrijgt, ga je gemakkelijk later verder.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting8x12 cm
Papier250 grams zijdeglans papier
BindingSpiraalbinding
Verzendkosten (NL & BE)€3,95

 
Mini-agenda
4.8 (95%) 8 votes