Fotoboek liggend XL | Indrukwekkend formaat | 24x33 cm | Het FotoalbumFotoboek liggend XL | Indrukwekkend formaat | 24x33 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 5 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 18,-
 

Fotoboek liggend XL

Met het indrukwekkende formaat van het fotoboek liggend XL maak je elke herinnering blijvend. Het grote formaat staat erg mooi in de kast. En dat komt goed uit wanneer je het fotoboek rond wilt laten gaan op verjaardagen!

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw fotoboek? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoboek nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoboek in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Maak jouw fotoboek liggend XL extra speciaal!


 

Hoogglans

hoogglans harde kaft

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw fotoboek liggend XL? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.


Binding

De binding van het fotoboek liggend XL is hard gebonden. Dit geeft het fotoboek een extra luxe uitstraling, net als die van een echt boek. De lijm die gebruikt wordt voor deze binding heeft 24 uur de tijd nodig om goed te drogen. Wanneer het eenmaal goed gedroogd is, wordt het fotoboek naar jou toegestuurd.

omslag harde kaft

Omslag

harde-kaft-liggend

De omslag van jouw fotoboek liggend XL bestaat uit een harde kaft. In tegenstelling tot een fotoalbum, die een spiraalbinding heeft. Door de harde kaft wordt de gelijkenis tussen jouw fotoboek en een gewoon boek zeer treffend.


Download de software en maak snel jouw eigen fotoboek

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw fotoboek écht persoonlijk te maken. Download de software en ga snel aan de slag met het samenstellen van jouw fotoboek.

Wij adviseren:

Het fotoboek liggend XL met harde kaft is een groot fotoboek, wat betekent dat er veel ruimte is. De indeling maken voor dit fotoboek kan dus best wat tijd in beslag nemen. Daarom is het makkelijker om het fotoboek liggend XL in de offline software te maken. Zo kun je altijd verder gaan waar je was gebleven.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!


Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
Afmeting33x24 cm
OmslagHarde kaft
Papier200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's200
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:
* Extra pagina€0,30 per pagina
* Hoogglans€0,30 per pagina
* Foto op de omslag€2,50

 
Fotoboek liggend XL
4.5 (90%) 12 votes