Softcover fotoboek M | Snelle levering | 20x15 cm | Het FotoalbumSoftcover fotoboek M | Snelle levering | 20x15 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 5 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 9,-
 

Softcover fotoboek liggend M

Het softcover fotoboek liggend M is net zo stevig als een fotoboek met harde kaft, maar makkelijker om mee te nemen. Het gewicht is beperkt, maar de inhoud blijft rijk aan foto’s. Kies voor liggende, staande of vierkante foto’s: dit formaat kan alles aan.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw fotoboek? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoboek nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoboek in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Maak jouw softcover fotoboek liggend M extra speciaal!


 

Hoogglans

softcover-hoogglans

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw softcover fotoboek liggend M? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.


Omslag

De omslag van jouw softcover fotoboek liggend M bestaat uit een zachte kaft. Hierdoor krijgt het fotoboek een uitstraling die te vergelijken is met een glossy magazine. Dit type omslag maakt het uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden, maar ook voor privégebruik is het een prima omslag. 

zachte-kaft

Kies de software en maak snel jouw eigen fotoboek

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw softcover fotoboek écht persoonlijk te maken. 

Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het softcover fotoboek liggend M is hierin geen uitzondering. Het maken van een softcover fotoboek kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je geen tijd hebt om in één keer je softcover fotoboek af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan.

Wij adviseren:

Je kunt de online software gebruiken voor het softcover fotoboek. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.  


Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
Afmeting20x15 cm
OmslagZachte kaft
Papier200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's200
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:
* Extra pagina€0,20 per pagina
* Hoogglans€0,15 per pagina
* Foto op de omslag€2,50

 
Softcover fotoboek liggend M
5 (100%) 1 vote