Spiraal fotoalbum staand XL | 24x33 cm | Het FotoalbumSpiraal fotoalbum staand XL | 24x33 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 2 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 16,-
 

Spiraal fotoalbum staand XL

Jouw mooiste en dierbaarste herinneringen verdienen het beste plekje. Dat beste plekje vind je terug in het spiraal fotoalbum XL. Door het grote formaat kun je er al jouw favoriete foto’s gemakkelijk in kwijt.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw spiraal fotoalbum? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoalbum nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoalbum in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Maak jouw spiraal fotoalbum staand XL extra speciaal!


 

Hoogglans

spiraal fotoalbum hoogglans

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw spiraal fotoalbum staand XL? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.


Binding

Wat het spiraal fotoalbum staand XL uniek maakt, is de binding. Dit is namelijk een spiraalbinding. Bij dit fotoalbum met spiraalbinding kun je een keuze maken tussen diverse kleuren voor de voor- en achterkant.  

spiraalbinding

Omslag

waaier omslag spiraalalbum

Om jouw spiraal fotoalbum staand XL echt speciaal te maken, kun je zelf de kleur van de omslag kiezen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies de kleur die past bij de stijl van de rest van het fotoalbum of ga voor een transparante omslag. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum nóg persoonlijker te maken. 


Download de software en maak snel jouw eigen spiraal fotoalbum

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw fotoboek écht persoonlijk te maken. Download de software en ga snel aan de slag met het samenstellen van jouw fotoboek.

Wij adviseren:

Het spiraal fotoalbum staand XL is een groot fotoboek, wat betekent dat er veel ruimte is. De indeling maken voor dit spiraal fotoalbum kan dus best wat tijd in beslag nemen. Daarom is het makkelijker om het spiraal fotoalbum staand XL in de offline software te maken. Zo kun je altijd verder gaan waar je was gebleven.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd2 werkdagen
Afmeting24x33 cm
BindingSpiraalbinding
Papier250 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's80
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:
* Extra pagina€0,35 per pagina
* Hoogglans€0,30 per pagina

 
Spiraal fotoalbum staand XL
4.6 (92%) 5 votes