Verzamelalbum vierkant L exclusive | 33 x 33 cm | Het FotoalbumVerzamelalbum vierkant L exclusive | 33 x 33 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 35,-
 

Verzamelalbum vierkant L exclusive

Het verzamelalbum vierkant L exclusive is een bijzonder fotoboek. De omslag is stevig en je hebt de keuze tussen een krokodillenprint of een lederen omslag. Je kunt het album uitbreiden tot maar liefst 400 pagina’s. Genoeg ruimte dus voor jouw mooiste herinneringen. En deze herinneringen kun je heel lang bij je dragen door de bijgeleverde case.

Wil je weten hoe je jouw verzamelalbum vierkant L nog specialer maakt? Bekijk dan de extra’s.

Benieuwd hoe snel je jouw album in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Maak jouw verzamelalbum vierkant L exclusive extra bijzonder:

Hoogglans

hoogglans verzamelalbum vierkant L exclusive

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw album? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.


Navulbaar

Dit product hoef je niet per se in één keer af te maken. Doordat het navulbaar is, kun je eerst een gedeelte bestellen en toevoegen aan jouw album. Wanneer je daarna toevoegingen hebt, bestel je simpel weer een nieuwe refill.

Ga direct naar de software om de refill te maken.

 

binding verzamelalbum vierkant l exclusive

Omslag

verzamalbum vierkant l exclusive omslag

Om het album echt uniek te maken, kun je zelf de kleur van de omslag kiezen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies de kleur die past bij de stijl van de rest van het fotoalbum of nog specifieker, bij de afbeeldingen. Ga voor een krokodillenprint of kies de zwart of wit lederen omslag.


Luxe opbergdoos

Jouw album is er speciaal om jouw dierbaarste herinneringen te vereeuwigen. En om deze herinneringen extra goed te beschermen, wordt jouw verzamelalbum vierkant L exclusive geleverd met een luxe opbergdoos. Op deze manier kun je het album, en daarmee je herinneringen, goed bewaren.


Kies de software en maak snel jouw eigen verzamelalbum

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw fotoboek écht persoonlijk te maken. Download de software en ga snel aan de slag met het samenstellen van jouw fotoboek.

Wij adviseren:

Het verzamelalbum vierkant L exclusive is een mooi fotoboek waar je waarschijnlijk jouw mooiste foto's in wilt plaatsen. Daarom adviseren wij om het verzamelalbum met de offline software te maken. Zo kun je jouw verzamelalbum in alle rust samenstellen. 

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct de handen uit de mouwen kunt steken.

Wij adviseren:

Gebruik de online software voor het bijbestellen van de refill voor jouw verzamelalbum.


Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting33x33 cm
Papier250 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's 400
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:
* Extra pagina€0,50 per pagina
* Hoogglans€0,35 per pagina

 
Verzamelalbum vierkant L exclusive
4.6 (92%) 15 votes