Verzamelalbum vierkant L navulbaar | 33x33 cm | Het FotoalbumVerzamelalbum vierkant L navulbaar | 33x33 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 30,-
 

Verzamelalbum vierkant L

Ben jij bezig met een groot project en wil je jouw fotoboek niet in één keer afmaken? Dan past het verzamelalbum vierkant L perfect bij jou. Met een maximum aantal pagina’s van 200, kun je een hoop herinneringen vereeuwigen. Ideaal voor bijvoorbeeld een fotoboek van je opgroeiende kind. Zo kun je ieder jaar weer een aantal pagina’s toevoegen aan jouw album.

Wil je weten hoe je jouw verzamelalbum vierkant L nog specialer maakt? Bekijk dan de extra’s.

Benieuwd hoe snel je jouw album in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Jouw verzamelalbum vierkant L wordt extra bijzonder met deze opties:

Hoogglans

hoogglans verzamelalbum vierkant l

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw album? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.


Navulbaar

Je hoeft het album niet per se in één keer af te maken. Doordat het navulbaar is, kun je eerst een gedeelte bestellen en toevoegen aan jouw album. Wanneer je daarna toevoegingen hebt, bestel je simpel weer een nieuwe refill.

Ga meteen aan de slag met het maken van de refill in de software. 

 

verzamelalbum vierkant l binding

Omslag

omslag verzamelalbum vierkant l

Om jouw verzamelalbum vierkant L echt uniek te maken, kun je zelf de kleur van de omslag kiezen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies de kleur die past bij de stijl van de rest van het fotoalbum of nog specifieker, bij de afbeeldingen. Ga voor linnen, canvas of een lederen omslag.


Kies de software en maak snel jouw eigen verzamelalbum

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw fotoboek écht persoonlijk te maken. Download de software en ga snel aan de slag met het samenstellen van jouw fotoboek.

Wij adviseren:

Het verzamelalbum vierkant L is een groter fotoboek. Je kunt best een tijd bezig zijn met het samenstellen en indelen van jouw verzamelalbum. Daarom adviseren wij om de offline software te gebruiken. 

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct de handen uit de mouwen kunt steken.

Wij adviseren:

Gebruik de online software voor het bijbestellen van de refill voor jouw verzamelalbum.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting33x33 cm
Papier200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's 200
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:
* Extra pagina€0,50 per pagina
* Hoogglans€0,35 per pagina

 
Verzamelalbum vierkant L
4.4 (88%) 15 votes