Fotokalender L | 30 x 21 cm | Snelle levering | Het FotoalbumFotokalender L | 30 x 21 cm | Snelle levering | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 13
 

Fotokalender L

Een fotokalender niet voor even, maar voor het hele leven. Er zijn verschillende indelingen beschikbaar. Kies voor een specifiek jaartal of laat dit open. Zo kun je de kalender elk jaar hergebruiken. 

Wil je alvast een voorproefje van de kwaliteit van jouw fotokalender? Ontdek hier wat voor papier wij gebruiken.

Benieuwd hoe snel je jouw fotokalender in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.Zijdeglans papier

Jouw fotokalender L wordt gemaakt van 200 grams zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Hierdoor krijgt jouw fotokalender een extra luxe uitstraling.


Download de software en maak snel jouw eigen fotokalender

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

Voor de fotokalender L is op dit moment alleen nog de offline software beschikbaar. Download het dus snel en ga direct aan de slag met jouw gepersonaliseerde fotokalender L. 

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting30x21 cm
Papier200 grams zijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE)€4,95

 
Fotokalender L
4.7 (93.27%) 104 votes