Verjaardagskalender L met jaartal | 21x30 cm | Het FotoalbumVerjaardagskalender L met jaartal | 21x30 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 10,-
 

Verjaardagskalender L met jaartal

De verjaardagskalender L met jaartal is een ideale fotokalender om cadeau te doen. Verzamel de mooiste foto’s, kies de leukste achtergronden en verras iemand met een unieke verjaardagskalender.

Wil je alvast een voorproefje van de kwaliteit van jouw verjaardagskalender? Ontdek hier wat voor papier wij gebruiken.

Benieuwd hoe snel je jouw verjaardagskalender in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.Zijdeglans papier

 

zijdeglans papier verjaardagkalender l met jaartal

Jouw verjaardagskalender L met jaartal wordt gemaakt van 200 grams zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Hierdoor krijgt jouw fotokalender een extra luxe uitstraling.


Kies de software en maak snel jouw eigen fotokalender

Beste keuze: Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. Erg handig voor kleine projecten die in een mum van tijd klaar zijn. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan. De online software start automatisch en is ook makkelijk op mobiele apparaten te gebruiken. 

Wij adviseren:

Voor de verjaardagskalender L met jaartal kun je het beste de online software gebruiken. Op deze manier maak je jouw kalender nog sneller en op je mobiele telefoon. Het Fotoalbum adviseert de online software voor de fotoslinger maken en de fotokalender maken.

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. 

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting21x30 cm
Papier200 grams zijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE)€4,95

 
Verjaardagskalender L met jaartal
4.8 (96%) 5 votes