Verjaardagskalender M zonder jaartal | 12x33 cm | Het FotoalbumVerjaardagskalender M zonder jaartal | 12x33 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 8
 

Verjaardagskalender M

Een verjaardagkalender niet voor even, maar voor het hele leven. Bij deze verjaardagskalender staat het jaartal niet weergegeven waardoor je de fotokalender ieder jaar weer kunt gebruiken.

Wil je alvast een voorproefje van de kwaliteit van jouw verjaardagskalender? Ontdek hier wat voor papier wij gebruiken.

Benieuwd hoe snel je jouw verjaardagskalender in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.
Zijdeglans papier

 

zijdeglans papier verjaardagskalender m

Jouw verjaardagskalender M wordt gemaakt van 200 grams zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Hierdoor krijgt jouw fotokalender een extra luxe uitstraling.


Download de software en maak snel jouw eigen fotokalender

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

Voor de verjaardagskalender M is op dit moment alleen nog de offline software beschikbaar. Download het dus snel en ga direct aan de slag met jouw gepersonaliseerde verjaardagskalender M. 

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting12x33 cm
Papier200 grams zijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE)€2,95

 
Verjaardagskalender M
4.7 (93.78%) 164 votes