Fotoslinger vierkant 25 vlaggetjes | A5 formaat | Het FotoalbumFotoslinger vierkant 25 vlaggetjes | A5 formaat | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 13,-
 

Fotoslinger A5 vierkant

Met de fotoslinger vierkant met 25 vlaggetjes maak je van iedere gelegenheid een feestje! Zoek de mooiste en gezelligste foto’s uit en ga aan de slag. De fotoslinger heeft een afmeting van 15 meter.

Wil je alvast een voorproefje van de kwaliteit van jouw fotoslinger? Ontdek hier wat voor papier wij gebruiken.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoslinger in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.
Zijdeglans papier

 

zijdeglans papier vlaggetjes vi

Jouw fotoslinger vierkant met 25 vlaggetjes wordt gemaakt van 200 grams zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Hierdoor is jouw fotoslinger extra feestelijk!


Dubbelzijdig

Jouw fotoslinger vierkant met 25 vlaggetjes, wordt dubbelzijdig afgedrukt. Dit betekent dat je op deze fotoslinger maar liefst 50 foto's kwijt kunt. De eerste pagina is de voorkant, de tweede pagina de achterkant en ga zo maar door. Maak jouw feestje dus extra feestelijk en ga snel aan de slag met jouw unieke fotoslinger!

dubbelzijdig vlaggetje vierkant

Kies de software en maak snel jouw eigen fotoslinger

Beste keuze: Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. Erg handig voor kleine projecten die in een mum van tijd klaar zijn. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan. De online software start automatisch en is ook makkelijk op mobiele apparaten te gebruiken. 

Wij adviseren:

Voor de fotoslinger vierkant met 25 vlaggetjes kun je het beste de online software gebruiken. Op deze manier maak je jouw vlaggetjes nog sneller en op je mobiele telefoon. Het Fotoalbum adviseert de online software ook voor de fotokalender maken en de verjaardagskalender maken.

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Je hebt jouw originele fotoproduct al binnen vijf werkdagen in huis, maar bij veel producten kunnen wij al binnen 1 à 2 werkdagen verzenden. Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Lengte15 meter
25 vlaggetjes
Formaat15,4cm x 21,9 cm (A5)
Papier200 grams zijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE)€3,95

 
Fotoslinger A5 vierkant
4.5 (89.44%) 72 votes