Goedkoop fotoboek maken? Deze tips en tricks kunnen je helpen!Goedkoop fotoboek maken? Deze tips en tricks kunnen je helpen!
92% van onze klanten beveelt ons aan!
Beoordeling:   ( 8.6/10 )

Goedkoop fotoboek maken

Of je nou professioneel bruidsfotograaf bent, net een baby hebt gekregen of een mooie reis hebt gemaakt, uiteindelijk vindt iedereen het leuk om deze momenten vast te leggen. Je wilt uiteraard makkelijk een kwalitatief en goedkoop fotoboek maken. Wij van Het Fotoalbum hebben precies dezelfde visie. Daarom hebben we er voor gezorgd dat we dit zelf kunnen bieden. Het Fotoalbum werkt uitsluitend met overzichtelijke prijzen en goede kwaliteit boeken. Er zijn bij Het Fotoalbum geen gekke extra kosten zoals die voor een harde kaft of voor een tekst of foto op de omslag. Deze kosten zijn allemaal berekend in de basisprijs zodat je precies weet wat je betaald voor het fotoboek. Een fotoboek maken kan soms flink wat tijd in beslag nemen en dan zie je niet te wachten op onverwachtse vragen en kosten. Hieronder gaan we dieper in hoe en waarom onze fotoboek zo goedkoop zijn. Daarbij geven we algemene tips over hoe je je fotoalbum zo goedkoop mogelijk maakt.

Eerlijke en transparante prijzen

Zoals we net al kort hebben aangegeven werken wij alleen maar met eerlijke en transparante prijzen. De kosten voor een fotoboek met harde kaft en spiraalbinding zijn te vinden op de fotoboeken pagina en de fotoboeken met spiraalbinding op de fotoalbum pagina. Wij hebben ervoor gezorgd dat het kiezen van het juiste fotoboek overzichtelijk en transparant gebeurd. Het goedkoopste fotoboek heb je bij ons al vanaf 6 euro (een kleine ringband). Voor nog geen 50 euro heb je al een goed gevuld groot fotoboek met harde kaft, terwijl dit bij de concurrenten vele malen meer is. Wanneer het mogelijk is om hoogglans bij te bestellen staan de bij komende kosten op de pagina erbij vermeld.

Goedkoop fotoboek vergelijken

Wil je eerst fotoboeken vergelijken voordat je aan de slag gaat? Elk jaar wordt er gekeken naar de goedkoopste fotoboek aanbieders. In deze fotoalbum test wordt gekeken naar een aantal criteria zoals de totaalprijs of extra kosten voor foto omslag. In de test van 2018 door tipsfotoalbummaken.nl is Het Fotoalbum als goedkoopste uit de bus gekomen. Wanneer je bij ons besteld heb je dus gegarandeerd de beste prijs kwaliteit verhouding. Je komt niet voor verrassingen te staan achteraf en je weet zeker dat je niet de hoofdprijs betaald.

Is de kwaliteit wel goed van een goedkoop fotoboek?

Doordat wij onze fotoboeken laten maken bij een gespecialiseerd bedrijf die zich richt op het maken van persoonlijke boeken kunnen wij ervoor zorgen dat de prijs laag is en de kwaliteit hoog. Hierdoor hebben wij ook de niet goed geld terug garantie waarbij je indien niet tevreden het geld kan terug krijgen. Het Fotoalbum wilt namelijk alleen maar de beste kwaliteit fotoboeken leveren en daardoor vertrouwen wij 100% op onze producten. Daarnaast is ons gehele proces geautomatiseerd waardoor het zonder al te veel menselijke handelingen geproduceerd kan worden. Dit scheelt veel geld en tijd. Daarnaast geven wij weinig geld uit aan grote promties omdat wij vertrouwen op de ervaring van de klanten. Veel van onze klanten komen regelmatig bij ons terug omdat de prijs kwaliteit verhouding nergens anders beter is. Wanneer jullie het fotoboek goed vinden vertellen jullie het vanzelf door.

Goedkoop fotoboek maken tips

Om een zo goedkoop mogelijk fotoboek te maken is het ten eerste belangrijk om te kijken wat voor een soort fotoboek je wilt maken. Denk hierbij aan een spiraalbinding (het goedkoopst), een softcover fotoboek of een fotoboek met harde kaft. Hiermee kan je al een eerste besparing realiseren door de juiste keuze te maken. Een fotoalbum met harde kaft staat erg mooi in de kast, maar daar betaal je iets meer voor dan voor een album met een ringband. De reden hiervoor is dat de kosten hoger ligger en het productieproces meer werk vereist.

Daarnaast is het van belang om te kijken hoeveel foto's zijn er die in het fotoboek komen te staan en hoeveel foto's kunnen er op een pagina. Wanneer je kiest voor een kleiner formaat is het mogelijk om meerdere pagina's te selecteren waardoor het fotoboek wat dikker wordt. Hoe groter het fotoboek hoe mooier de foto's naar voren komen maar ook hoe duurder het fotoboek wordt.

De tips op een rij:

  • Een fotoboek met spiraal is goedkoper dan een soft en-hardcover
  • Kies voor kleine foto's in plaats van op elke pagina een grote foto
  • Zijdeglans papier is goedkoper dan te kiezen voor hoogglans
  • Houd je album rustig en clean
  • Kies van te voren welke foto's je wilt gebruiken, zijn de foto's voor liggend (landschap) of met name staand (portret)

Heb jij zelf nog om een goedkoop fotoboek te laten maken of vragen? Stel deze gerust in de reacties zodat wij deze kunnen beantwoorden

goedkoop-fotoboek
Goedkoop-fotoboek
Goedkoop-fotoboek

 
Goedkoop fotoboek maken
4.5 (90%) 2 votes