HARTJES IN ENVELOP

12 Hartjes

Verschillende groottes

Ideaal voor Moederdag!

Stevig zijdeglans papier

Vanaf 5,-

Begin nu

Hartjes in envelop

Wil je jouw moeder of beste vriendin of geliefde voor Moederdag verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau? Deze kaartjes in de vorm van een hart zijn dan misschien wel wat voor jou. Hoe leuk is het om een envelop vol foto hartjes te geven/krijgen? Of om hartjes met de mooiste herinneringen op de muur vast te plakken? Met de software van Het fotoalbum kun je vanaf je computer of smartphone de foto’s uploaden die jij graag in de hartjes zou willen zien. In totaal krijg je 12 hartjes in verschillende formaten.

De hartjes kun je eenvoudig ophangen met bijvoorbeeld punaises of plakband. Bevestigingsmateriaal wordt niet bijgeleverd.

Wil je weten wanneer je de hartjes slinger thuis gestuurd krijgt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu

MAAK MOEDERDAG EXTRA SPECIAAL

Zijdeglans papier

Jouw foto hartjes worden gemaakt van zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Het papier van de hartjes is stevig. Zo kun je er langer mee doen.

Binnen 2 dagen bezorgt

Onze producten worden binnen 2 dagen bij u thuis bezorgt.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Een envelop vol hartjes

Gewoon een kaartje sturen, een doos chocolade of een bosje bloemen is natuurlijk altijd een goed idee om je liefde te tonen. Maar waarom niet eens een keer iemand echt verrassen met een persoonlijk cadeau? Bij Het Fotoalbum kun je snel, goedkoop en makkelijk een speciaal cadeau maken. Geef bijvoorbeeld deze 12 foto hartjes aan je moeder. De hartjes hebben verschillende formaten, en in elk hartje kun je met ons fotoprogramma zelf een foto plaatsen.

Maak nu je envelop vol met hartjes

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd 3 werkdagen
Aantal 12
Grootte Verschillende groottes
Materiaal Stevig zijdeglans papier
Ga terug