Kerstkaart maken

Een kerstkaart maken is voor veel mensen een leuk moment om vrienden, familie en kennis te verrassen met een leuke foto op de kerstkaart. Maken van de kaart is met de software van Het Fotoalbum erg eenvoudig. Met de mogelijkheden om verschillende indelingen te gebruiken en teksten over de foto heen te plaatsen maken de kerstkaart extra leuk.

Zoals je ons kent staan wij voor de scherpste prijs in de markt. Deze bieden wij je ook zoals te zien in de tabel hieronder.

Om een kerstkaart op te vrolijken is het mogelijk om verschillende sjablonen, kaders e.d. toe te voegen aan de kerstkaart.

Kerstkaarten Formaat (H*B) Aantal kerstkaarten Prijs Prijs per kerstkaart Verzendkosten
Kerstkaart liggend 12*17 CM 10 € 7,- € 0,70 € 3,95
Kerstkaart staand 17*12 CM 10 € 7,- € 0,70 € 3,95
Kerstkaart liggend gevouwen 25*17 CM 12 € 12,- € 1,- € 4,95
Kerstkaart staand gevouwen 17*25 CM 12 € 12,- € 1,- € 4,95


Waarom een kerstkaart maken bij Het Fotoalbum?
  • hetfotoalbum Binnen 2 werkdagen verzonden
  • hetfotoalbum Laagste prijs
  • hetfotoalbum Niet goed geld terug
  • hetfotoalbum Gratis software

Kerstkaart maken: zo werkt het

Voor het maken van een kerstkaart is het nodig om de software te downloaden. Deze is erg eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat je verschillende mogelijkheden hebt om een kerstkaart te maken.

Kies jouw kerstkaart

In de software kan je kiezen tussen 4 verschillende varianten kerstkaarten. De formaten zijn 12×17 en 17×25 in een liggend een staand formaat. De 17×25 kerstkaarten zijn gevouwen zodat deze kunnen staan op een tafel.

Selecteer jouw foto voor de kerstkaart

Na het kiezen van het formaat is het mogelijk om de foto op de kerstkaart te plaatsen en een tekst op de voor of binnenkant van de kaart te schrijven. Na het selecteren van de foto en plaatsen van de tekst kan je de kerstkaarten bestellen.

Verzenden van kerstkaarten

De kerstkaarten worden binnen 24 uur na betaling (voor 13:00) naar jouw huis gestuurd zodat het mogelijk is om nog een persoonlijke tekst toe te voegen aan de kerstkaart. Dit geeft voor mensen een bijzonder gevoel zodat het geen massa kaart is geworden. Maak jouw kaart persoonlijk en geef vrienden en familie een warme kerst.

Zakelijke kerstkaart

Wil je als bedrijf kerstkaarten versturen aan relaties neem dan contact op met onze servicedesk om de mogelijkheden en prijs te bespreken. Je kan ons bereiken via 036-7115140
Kerstkaart Aantal Pagina's Papier
Kerstkaart 10 Dubbelzijdig 250 grams zijdeglans
Kerstkaart gevouwen 12 Dubbelzijdig 250 grams zijdeglans