laagste prijs van Nederland voor Fotoboeken | Het Fotoalbumlaagste prijs van Nederland voor Fotoboeken | Het Fotoalbum
92% van onze klanten beveelt ons aan!
Beoordeling:   ( 8.6/10 )

Laagste prijs van Nederland

Voor de laagste prijs van Nederland & België ben je al jaren bij Het Fotoalbum aan het goede adres. Wij kunnen deze lage prijs voeren omdat wij geen grote TV/Radio campagnes voeren en de kosten doorberekenen aan de klant. Wij overtuigen je ten eerste met de scherpe prijs en wanneer je het fotoproduct thuis ontvangt met de kwaliteit die wij bieden. Deze scherpe prijs/kwaliteitsverhouding zorgt er al jaren voor dat wij steeds verder groeien zonder grote campagnes.

Goedkoopste uit de fotoboeken testen

Door verschillende websites zijn wij getest op onze producten en prijzen en komen wij altijd als goedkoopste uit de test. Dit geldt voor de fotokalenders en agenda’s maar zeker ook voor de fotoboeken en fotoalbums.

Wij rekenen namelijk geen extra kosten voor een titel of foto op de omslag. Deze zitten bij ons in de prijs inbegrepen zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het maken van het product.

Fotoboek test van: tipsfotoalbummaken.nl

Bij de grootste onafhankelijke fotoboeken tester van Nederland komt Het Fotoalbum als goedkoopste uit de test. Hierbij zijn wij op alle verschillende onderdelen getest en kwamen elke keer als goedkoopste eruit.

Fotoboekentest - tipsfotoalbummaken.nl

Laagste prijs van Nederland
5 (100%) 2 votes

 
Laagste prijs van Nederland
5 (100%) 2 votes