Valentijn cadeau maken

Jouw Valentijnsdag cadeau: Een Hartjes Envelop of een Hartjes Fotoslinger!

Verras jouw geliefde, moeder, beste vriendin of dierbaren met het leukste Valentijnsdag cadeau dat er is. Kies uit hartjes in een envelop of een hartjes fotoslinger. Met de handige software van Het Fotoalbum ontwerp je het leukste Valentijnsdag cadeau dat je je kunt bedenken.

Hartjes Fotoslinger

8,-

Hartjes in envelop

5,-

Binnen 3 dagen bezorgd

Onze producten worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Waarom een goed cadeau op Valentijnsdag?

14 februari staat natuurlijk bekend als de wereldwijde dag waarop iedereen hun geliefde eventjes in het zonnetje zet. Dit doe je het best met een leuk Valentijns cadeau. Daarom is het hartjes thema van Het Fotoalbum een geweldige oplossing.

Kies dit jaar voor een super origineel Valentijnsdag cadeau door je geliefde blij te maken met een Hartjes Envelop of een Hartjes Fotoslinger die je overal ter huis kunt ophangen, van je slaapkamer tot je woonkamer.

Een Hartjes Fotoslinger

Een Hartjes Fotoslinger is een leuk Valentijnsdag cadeau die je overal aan kunt ophangen. Zo past deze op je muur maar ook op je deur. Het leukste detail zit hem natuurlijk in de hartjes, waar je jullie favoriete foto’s in kunt zetten. De Hartjes Fotoslinger is tweedelig en bestaat uit twee losse delen van 3 hartjes die je samen kunt voegen om een geheel van 6 hartjes te vormen. Maar je kunt de Hartjes Fotoslinger zo lang maken als je zelf wilt door er meerderen van te bestellen en deze daarna samen te voegen!

Doordat de Hartjes Fotoslinger heel erg veelzijdig is kun je deze overal ophangen. Het is zo bijvoorbeeld mogelijk om deze op te hangen in je badkamer, en om deze lekker romantisch te versieren met kaarslicht, een lekker nummertje van jullie favoriete artiest of wat geurtjes die je helpen om de toon juist te zetten. Dat is nou een leuke manier om de hartjes fotoslinger in te zetten voor je Valentijnsdag of avond.

Je kunt onze Hartjes Fotoslinger vinden op deze pagina.

Hartjes in een Envelop

De Hartjes Envelop is een hele leuke envelop die gevuld is met veel liefde! Hier zitten 12 hartjes in van verschillende formaten met je favoriete foto’s en teksten die je samen met je geliefde, moeder, beste vriendin of dierbaren hebt. Deze hartjes gevormde kaartjes zijn vast en zeker iets voor hen. Door de handige vorm is alles in de hartjes envelop gemakkelijk op te hangen met bijvoorbeeld plakband of een punaise.

Het is een erg leuk idee om de hartjes in deze envelop in te richten met foto's die voor jullie als koppel een echte betekenis hebben. Dit zorgt ervoor dat je altijd een bijzondere herinnering terug voelt komen als je deze tegenkomt als je hier langs loopt in je huis, of waar je deze anders op beslist te hangen.

Je kunt onze Hartjes in Envelop vinden op deze pagina.

Het overzetten van jullie favoriete foto’s in hartjesvorm is heel erg leuk en gemakkelijk. Door gebruik te maken van deze handige software van Het Fotoalbum kun je al snel, gemakkelijk en goedkoop je eigen hartjes fotoslinger of Hartjes Envelop maken en laten drukken.

De Hartjes Fotoslinger bestaat uit twee delen die beiden bestaan uit drie foto’s. Je hebt dus in totaal een fotoslinger die bestaat uit zes prachtige hartjes foto’s. Ook kun je ervoor kiezen om deze zo lang en groot maken als je zelf wilt door meerdere hartjes fotoslingers te bestellen en deze samen te voegen!

De Hartjes Envelop bestaat uit twaalf prachtige foto’s in hartjesvorm die worden geleverd in verschillende formaten. Je kunt op deze manier je favoriete foto’s ophangen waar je ze dan ook zou willen hebben. Hierom is het handig dat je je foto’s in verschillende formaten hebt, op deze manier kun je samen met je geliefde zelf bepalen wat de mooiste plek is om deze te hebben.

Valentijnsdag Activiteiten

Vraag jij je ook nog af wat de leukste manier is om jouw Valentijnsdag de beste ooit te maken? Het is natuurlijk altijd leuk om jouw Valentijn te verrassen met iets dat hij of zij écht leuk vindt. Een etentje, een mooie wandeling langs het strand of een filmavond worden met een Valentijnsdag cadeau van Het Fotoalbum nog alleen maar vele malen leuker én gezelliger. Bij een leuke Valentijnsdag activiteit hoort natuurlijk ook wat speciaals, zoals een lekkere drank of een leuk hapje. Het is hierom altijd een goed idee om te weten wat je geliefde lekker vindt.

Daarom zijn activiteiten zoals deze ideaal om je Valentijn een geschenk zoals een hartjes fotoslinger of een hartjes envelop te geven. Maar ze vormen samen natuurlijk ook een geweldige combinatie.

Personalisatie voor je cadeau op Valentijnsdag

Het hebben van verschillende opties is natuurlijk altijd fijn, vooral als het gaat om een cadeau dat speciaal voor jouw geliefde is gemaakt en uitgekozen is. Daarom kun je bij Het Fotoalbum een hartjes envelop of een hartjes fotoslinger uitkiezen. Deze kun je personaliseren met foto’s die speciale herinneringen of gebeurtenissen kenmerken die jij samen met je geliefde of dierbare hebt meegemaakt. Zo hoef je deze nooit meer te vergeten omdat je ze in hartjes vorm terug kunt vinden.

Tips op Valentijnsdag

Ben je al eventjes samen met je geliefde? Of misschien nog wel helemaal niet zo lang. In elk geval is het handig om wat tips mee te nemen voor op Valentijnsdag, zodat jij jouw Valentijns cadeau op de beste manier kunt presenteren. Je vindt het natuurlijk helemaal geweldig om je man, vrouw, vriend of vriendin een romantische verrassing te geven. Daarom is het belangrijk om hier genoeg tijd en moeite in te steken.

Ben jij al jaren samen met jouw geliefde of maken jullie héél veel foto’s samen? Dan passen al jullie leuke, gekke en romantische momenten natuurlijk niet op één hartjes fotoslinger. Denk er dan ook eens aan om misschien samen met je Hartjes Fotoslinger of Hartjes Envelop een mini fotoboek te maken. Voeg foto’s toe, quotes die bij jullie passen, belangrijke data en songteksten die voor jullie wat betekenen of dat heerlijke gerecht wat jouw Valentijn weleens maakt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er een tijdlijn van te maken. Misschien kom je wel foto’s tegen van momenten die jullie al lang vergeten waren. Hoe leuk is het om terug zien hoeveel jullie samen hebben meegemaakt. Je geliefde zal de moeite zeker waarderen!

Lijkt quality time samen met jouw vriend, vriendin, man of vrouw je wat? Plan dan samen eens wat in om een dagje uit te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om naar een spa te gaan, om een dagje te gaan winkelen, één van de vele leuke musea bezoeken of lekker een romantisch diner inplannen op Valentijnsdag. Ben jij benieuwd wat je nog meer kunt doen met jouw geliefde? Lees dan ook onze blog: activiteiten om de donkere wintermaanden door te komen!

Valentijns cadeau voor hem

Wacht er thuis op jou een geweldige man? Dan verdient hij het zeker weten om een geweldig cadeau te krijgen op 14 februari, want dan is het namelijk Valentijnsdag. Dit is dan natuurlijk ook de perfecte dag om hem blij te maken met een creatief en bijzonder Valentijnsdag cadeau. Want wie vindt het nou weer niet leuk om een collectie van zijn of haar favoriete foto’s in de vorm van een hart te krijgen? Daar staat de Valentijnsdag natuurlijk voor, dus beter dan dat kan het niet.

Dit doe je het best door een fotocollage samen te stellen in de vorm van een Hartjes Fotoslinger of door je Hartjesgevormde foto’s te verzamelen in een envelop, zodat je deze kunt ophangen waar je dit zelf wilt.

Valentijns cadeau voor haar

Kom jij elke avond thuis naar een topper van een vrouw? Zij verdient dan vanzelfsprekend een geschenk dat voldoet aan haar standaard voor Valentijnsdag. Gelukkig ben je daarvoor bij Het Fotoalbum aan het juiste adres, wij hebben voor jou namelijk een Hartjes Fotoslinger en een Hartjes Envelop, veel variatie als het gaat om een Valentijns cadeau dus.

Wij hopen dat je met deze tips en leuke activiteiten een geweldige Valentijnsdag kunt organiseren voor je geliefde. Een mooi Valentijns cadeau heb je in ieder geval bij Het Fotoalbum wel.