arrow_drop_up arrow_drop_down

Foto op aluminium | vierkant

Verschillende afmetingen

Breedte

Verschillende afmetingen

Hoogte

Aluminium Dibond

Meteriaal

Geborsteld- of wit aluminum

Opties

Vanaf 26,-

Begin nu

Foto op aluminium | vierkant

Wil je een fotoafdruk bestellen op een bijzonder materiaal? Dan is aluminium zeker iets voor jou. Jouw foto wordt dan gedrukt op een aluminium dibond plaat.

Aluminium is een sterk, maar licht materiaal om jouw foto op af te drukken. Het is een veelzijdig materiaal waarbij je zelf kunt kiezen of je voor heldere kleuren of voor een industriële look wilt gaan.

Begin nu!

Aluminium als cadeau

Wanneer je een foto afdrukt op een aluminium wanddecoratie kun je kiezen tussen twee opties: de industriële afdruk of de haarscherpe foto met heldere kleuren. Dit komt beiden door eigenschappen die het aluminium van nature bezit. Wat het verschil precies is, lees je hieronder:

Geborsteld aluminium

Als je voor geborsteld aluminium kiest, kies je voor de industriële look. Dit komt omdat afbeeldingen op geborsteld aluminium direct op het aluminium worden gedrukt. Dat betekent dat overal waar normaal wit in de foto zit, je nu een aluminium structuur te zien krijgt. Dit geeft een stoere en industriële look. Naast de zichtbare aluminium kleur is het materiaal ook geborsteld. Hierdoor krijgt het aluminium een iets ruwere uitstraling krijgt. Ben je dus op zoek naar iets moderns, licht industrieels met een stoere uitstraling? Dan is geborsteld aluminium iets voor jou!

Wit aluminium

De tweede mogelijkheid die Het Fotoalbum biedt is de foto afdrukken op wit aluminium. Dit zorgt ervoor dat de foto haarscherp en helder wordt afgedrukt. Aluminium is een materiaal wat enorm glad kan worden. Hierdoor worden de details superscherp afgedrukt. Daarnaast wordt de foto niet direct op aluminium afgedrukt, maar op een witte ondergrond die eerder al op het aluminium is gedrukt. Het voordeel hiervan is dat kleuren enorm helder uitkomen en details goed zichtbaar zijn. Wil je dus een gedetailleerde foto laten afdrukken? Dan is wit aluminium voor jou de beste keuze.

Niet geschikt voor buiten

Onze afdrukken op aluminium zijn helaas niet geschikt voor buiten. Buiten gaat het materiaal, door de verschillende weersomstandigheden, snel in kwaliteit achteruit. Wil je een afdruk op aluminium laten maken? Ben er dan zeker van dat je deze binnen wilt ophangen.

Ophangsysteem

Wanneer je jouw afdruk op aluminium gaat bestellen kun je er ook voor kiezen om een ophangsysteem bij te bestellen. Dit systeem bestaat uit een aluminiumplaatje met twee afstandhouders en een beugeltje daaraan bevestigd. Je kunt het systeem aan de achterzijde van de plaat bevestigen. Het ophangsysteem is volledig onzichtbaar en dat geeft een mooi zwevend effect aan jouw foto op aluminium.


Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Levering en verzendkosten

De geschatte levertijd is 5 werkdagen. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn €4,95.

Specificaties

FormaatPrijsOnline software
30x30cm


26,-40x40cm


40,-


60x60 cm60,-

Offline software

Snel en eenvoudig: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf.


Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken.


Begin nu

Begin nu


Ga terug naar alle maten
Wij maken gebruik van cookies