arrow_drop_up arrow_drop_down

Foto op canvas | vierkant

Verschillende afmetingen

Breedte

Verschillende afmetingen

Hoogte

Canvas

Materiaal

Extra optie: ophangsysteem

V.a. €2,-

Vanaf 8,-

Begin nu

Foto op canvas | vierkant

Een canvas is een doek dat gespannen wordt over een houten frame. Canvassen worden van oudsher gebruikt in de schilderkunst, maar een canvas leent zich ook heel goed om jouw foto op af te drukken!

Laat je jouw foto op een canvas afdrukken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak een collage of gebruik leuke kaders om jouw canvas extra speciaal te maken!

Begin nu!

Canvas als cadeau

Canvassen zijn een leuk persoonlijk cadeau voor iedereen. Geef bijvoorbeeld een foto op canvas van alle kinderen en/of kleinkinderen aan opa en oma. Of laat een van de trouwfoto's van jouw vrienden afdrukken. Met een foto op canvas kun je laten zien dat je écht weet wat iemand bijzonder of mooi vindt! Een canvas is geschikt voor elke gelegenheid: verjaardagen, verlovingen, jubileums of gewoon spontaan.

Houten frame

Als je een canvas bestelt bij Het Fotoalbum wordt deze bij jouw thuis geleverd op een houten frame. Het canvas wordt door ons zorgvuldig over het houten frame gespannen. Als wij het canvas spannen, controleren wij ook gelijk of jouw afbeelding recht op het canvas zit. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd een goed product krijgt afgeleverd!

Een lijst voor jouw canvas

Hou je ervan om dingen in te lijsten? Ook dit kan wanneer je een canvas bestelt! De lijst die we hiervoor gebruiken noemen we een 'baklijst'. De lijst is als het ware een bak waar het canvas in wordt gemonteerd. Vandaar de term baklijst! Zodra het canvas is ingelijst, blijft er een klein beetje ruimte vrij tussen de randen van de lijst en jouw canvas. Dit geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat het canvas helemaal tot zijn recht komt! Je kiest zelf tussen drie kleuren: hout, wit en zwart.

Buitengebruik

Een canvas is helaas niet geschikt om buiten op te hangen. Door het doek en het houten frame gaat een canvas snel in kwaliteit achteruit. Bestel dus alleen een foto op canvas als je van plan bent deze binnen op te hangen!

Ophangbeugel

Wil je dit mooie product kopen maar weet je niet helemaal hoe je deze het beste kunt bevestigen? Bestel dan eenvoudig een ophangbeugel mee. Deze ophangbeugel bevestig je gemakkelijk op de achterkant van het product en vervolgens hangt het product altijd strak tegen de muur.

Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Levering en verzendkosten

De geschatte levertijd is 5 werkdagen. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn €4,95. De kosten voor een ophanghaak zijn €2,-.

Specificaties

Formaat Prijs Prijs Online software
20x20 cm 8 10
30x30 cm 18 12
40x40 cm 28 15
50x50 cm 34 18
60x60 cm 37 20
70x70 cm 45 27
80x80 cm 55 30


Offline software

Snel en eenvoudig: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf.


Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken.


Begin nu

Begin nu


Ga terug naar alle maten
Wij maken gebruik van cookies