arrow_drop_up arrow_drop_down

Foto op plexiglas | staand

Verschillende afmetingen

Breedte

Verschillende afmetingen

Hoogte

Plexiglas

Materiaal

Transpirante upgrade 

v.a. €8,-

Vanaf 25,-

Begin nu

Foto op plexiglas | staand

Plexiglas is een doorzichtig thermoplast dat veel lichter en sterker is dan gewoon glas. Naast een goede glasvervanger leent plexiglas zich ook heel goed voor foto afdrukken! Kleuren op plexiglas worden enorm helder en jouw afbeelding prachtig scherp. Lees hieronder meer.

Begin nu!

EXTRA OPTIES

Transparant of wit

Als je een foto op plexiglas laat afdrukken, heb je de keuze of je dit transparant of met wit wilt doen. Kies je de optie wit? Dan wordt jouw afbeelding gewoon afgedrukt zoals deze is. Dit zorgt dus voor een heldere afdruk met veel contrast. Wil je eens wat anders? Dan is de optie transparant misschien wel iets voor jou! Als je jouw foto transparant laat afdrukken, worden de witte onderdelen van jouw foto transparant. Kies je deze optie? Dan komt er meer diepte in jouw foto. Kies deze optie tegen een meerprijs tijdens het bestelproces!

Ophangsysteem

Een foto op plexiglas is het mooiste als het een klein stukje van de muur hangt. Dit kun je doen met speciale afstandhouders. Deze afstandhouders bestel je gemakkelijk via Het Fotoalbum als je jouw foto op plexiglas bestelt. De afstandhouders monteer je vervolgens aan de zijkant van het plexiglas. Zo hoef je dus geen gaten te boren in jouw afdruk!

Uitgelicht onderdeel

Foto op de achterkant

Als je jouw foto laat afdrukken op plexiglas komt deze aan de achterkant van de plexiglas plaat. Zo wordt het licht beter gebundeld en worden de contrasten en kleuren super helder afgedrukt. Een plexiglas plaat leent zich dus uitstekend voor foto’s met een hoog contrast!

Buitengebruik

Een afdruk op plexiglas is zeer weersbestendig en is daarom perfect om buiten op te hangen. Wil je jouw foto buiten gaan ophangen? Kies dan voor de extra optie: buitengebruik. Dan zorgen wij ervoor dat jouw wanddecoratie buiten kan worden opgehangen!   

Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Levering en verzendkosten

De geschatte levertijd is 5 werkdagen. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn €4,95.

Specificaties

FormaatPrijsExtra optie: transparantExtra optie: buiten ophangenOnline software
20x30 cm25,-9,-9,-
30x40 cm54,-19,-19,-
30x60 cm70,-25,-25,-
30x80 cm75,-27,-27,-
40x60 cm75,-27,-27,-
40x80 cm106,-37,-37,-
60x80 cm140,-49,-49,-Offline software

Snel en eenvoudig: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf.


Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken.


Begin nu

Begin nu


Ga terug naar alle maten

Wij maken gebruik van cookies