Adventskalender | Het FotoalbumAdventskalender | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 2 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 14,-
 

Adventskalender

Maak jouw decembermaand nog leuker met een gepersonaliseerde adventskalender. Bij Het Fotoalbum maak je met de online software binnen 1 minuut een adventskalender met je eigen foto erop. 

Daarnaast kan je kiezen of je de adventskalender zelf wilt vullen of wil laten vullen met chocolaatjes door Het Fotoalbum. 


Adventskalender met eigen foto

Bij Het Fotoalbum kun je speciaal voor de feestdagen een adventskalender laten met een eigen foto er op! Zo wordt het aftellen naar kerst nóg leuker! December is een maand van geven en bij Het Fotoalbum kun je daarom een gepersonaliseerde kalender cadeau doen. De decemberkalender kun je natuurlijk ook gewoon zelf houden. Heb je vorig jaar een mooie kerstfoto gemaakt of heb je een andere leuke foto die je wilt laten afdrukken? Een adventskalender is dan een originele manier om meer met je foto’s te doen. Bovendien is de kalender echt binnen een paar klikken gemaakt!

Wist je dat een adventskalender een traditie uit de 19e eeuw is en dat het van oudsher vooral in Duitsland en Oostenrijk het meest werd gebruikt? Het was – en is bedoeld – om de huiselijke kerstsfeer nog meer voelbaar te maken. In het Christendom is advent de benaming voor de periode voor kerst. Tegelijk is adventus Latijns voor ‘komst’. De periode voor kerst dus!

Adventskalender van Het Fotoalbum

De adventskalender van Het Fotoalbum bestaat precies uit 24 vakjes, van 1 december tot en met kerstavond kun je dus elke dag een vakje openen. De vakjes kun je zelf vullen. Bijvoorbeeld met kleine chocolaatjes of ander snoepgoed. De kalender is 28 centimeter breed en en 37 centimeter lang. De dikte is exact 2 centimeter. De kalender kan hierdoor precies door de brievenbus, er zijn dus geen verzendkosten aan verbonden! De vakjes hebben een diepte van ongeveer 1,5 centimeter, zijn 4 centimeter breed en 6 centimeter lang.

Voor de adventskalender kun je één grote afbeelding kiezen. Deze komt dan op de voorkant. We raden aan om een foto te kiezen die gemaakt is in portretmodus (langwerpig) omdat de kalender rechtop staat.Op zoek naar meer inspiratie voor de feestdagen? Wij geven in dit artikel vijf tips voor cadeautjes onder de kerstboom!

Adventskalender
5 (100%) 1 vote

Specificaties

Verzendtijd2 werkdagen
Afmeting
Aantal foto's1
Verzendkosten (NL & BE)€ 6,95
Extra opties
* Gevuld met chocolade€ 4,-

 
Adventskalender
5 (100%) 1 vote