Foto op aluminium | wit of geborsteld | v.a. €21,- bij Het FotoalbumFoto op aluminium | wit of geborsteld | v.a. €21,- bij Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 5 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 21
 

Foto op aluminium | liggend

Wil je een fotoafdruk bestellen op een bijzonder materiaal? Dan is aluminium zeker iets voor jou. Jouw foto wordt dan gedrukt op een aluminium dibond plaat.

Aluminium is een sterk, maar licht materiaal om jouw foto op af te drukken. Het is een veelzijdig materiaal waarbij je zelf kiest of je voor heldere kleuren of voor een industriële look gaat.Klik op het formaat dat jij wilt maken en begin direct!

FormaatPrijsExtra optie: ophanghaakVerzendkosten
30 x 20 €21,-€4,-€4,95
40 x 30 €30,-€4,-€4,95
60 x 30 €36,-€4,-€4,95
60 x 40 €45,-€4,-€4,95
80 x 30 €48,-€4,-€4,95
80 x 40 €57,-€4,-€4,95
80 x 60 €75,-€4,-€4,95
90 x 60 €80,-€8,-€4,95
120 x 80 €120,-€8,-€4,95
150 x 100 €210,-€8,-€4,95


Geborsteld of wit aluminium?

Wanneer je een foto afdrukt op een aluminium wanddecoratie kun je kiezen tussen twee opties: de industriële afdruk of de haarscherpe foto met heldere kleuren. Dit komt beiden door eigenschappen die het aluminium van nature bezit. Wat het verschil precies is, lees je hieronder:

Geborsteld aluminium

Als je voor geborsteld aluminium kiest, kies je voor de industriële look. Dit komt omdat afbeeldingen op geborsteld aluminium direct op het aluminium worden gedrukt. Dat betekent dat overal waar normaal wit in de foto zit, je nu een aluminium structuur te zien krijgt. Dit geeft een stoere en industriële look. Naast de zichtbare aluminium kleur is het materiaal ook geborsteld. Hierdoor krijgt het aluminium een iets ruwere uitstraling krijgt. Ben je dus op zoek naar iets moderns, licht industrieels met een stoere uitstraling? Dan is geborsteld aluminium iets voor jou!

wanddecoratie aluminum
wanddecoratie aluminium

Wit aluminium

De tweede mogelijkheid die Het Fotoalbum biedt is de foto afdrukken op wit aluminium. Dit zorgt ervoor dat de foto haarscherp en helder wordt afgedrukt. Aluminium is een materiaal wat enorm glad kan worden. Hierdoor worden de details superscherp afgedrukt. Daarnaast wordt de foto niet direct op aluminium afgedrukt, maar op een witte ondergrond die eerder al op het aluminium is gedrukt. Het voordeel hiervan is dat kleuren enorm helder uitkomen en details goed zichtbaar zijn. Wil je dus een gedetailleerde foto laten afdrukken? Dan is wit aluminium voor jou de beste keuze.


Niet geschikt voor buiten

Onze afdrukken op aluminium zijn helaas niet geschikt voor buiten. Buiten gaat het materiaal, door de verschillende weersomstandigheden, snel in kwaliteit achteruit. Wil je een afdruk op aluminium laten maken? Ben er dan zeker van dat je deze binnen wilt ophangen.


Ophangsysteem

Wanneer je jouw afdruk op aluminium gaat bestellen kun je er ook voor kiezen om een ophangsysteem bij te bestellen. Dit systeem bestaat uit een aluminiumplaatje met twee afstandhouders en een beugeltje daaraan bevestigd. Je kunt het systeem aan de achterzijde van de plaat bevestigen. Het ophangsysteem is volledig onzichtbaar en dat geeft een mooi zwevend effect aan jouw foto op aluminium.


Kies de software en maak snel jouw eigen wanddecoratie

Beste keuze: Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. Erg handig voor kleine projecten die in een mum van tijd klaar zijn. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan. De online software start automatisch en is ook makkelijk op mobiele apparaten te gebruiken. 

Wij adviseren:

Voor de wanddecoraties kun je het beste de online software gebruiken. Op deze manier maak je jouw wanddecoraties nog sneller en op je mobiele telefoon. Het Fotoalbum adviseert de online software ook voor de fotokalender maken en de verjaardagskalender maken.

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen.


Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
AfmetingVerschillende afmetingen
MateriaalAluminium Dibond
OptiesGeborsteld- of wit aluminum
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Ophangsysteemv.a. €4,-

 
Foto op aluminium | liggend
Stem op ons