Hartjes in envelop | Het FotoalbumHartjes in envelop | Het Fotoalbum

Vanaf: 5,-
 

Hartjes in envelop

Wil je je geliefde, moeder of beste vriendin voor Valentijn verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau? Deze kaartjes in de vorm van een hart zijn dan misschien wel wat voor jou. Hoe leuk is het om een envelop vol foto hartjes te geven/krijgen? Of om hartjes met de mooiste herinneringen op de muur vast te plakken? Met de Software van Het fotoalbum kun je vanaf je computer of smartphone de foto’s uploaden die jij graag in de hartjes zou willen zien. In totaal krijg je 12 hartjes in verschillende formaten.

De hartjes kun je eenvoudig ophangen met bijvoorbeeld punaises of plakband. Bevestigingsmateriaal wordt niet bijgeleverd.

Wil je weten wanneer je de hartjes slinger thuis gestuurd krijgt? Ga naar levering en verzendkosten.


Een envelop vol hartjes

Gewoon een kaartje sturen, een doos chocolade of een bosje bloemen is natuurlijk altijd een goed idee om je liefde te tonen. Maar waarom niet eens een keer iemand echt verrassend met een persoonlijk cadeau? Bij Het Fotoalbum kun je snel, goedkoop en makkelijk een speciaal cadeau maken. Geef bijvoorbeeld deze 12 foto hartjes aan je Valentijn. De hartjes hebben verschillende formaten, en in elk hartje kun je met ons fotoprogramma zelf een foto plaatsen. Van die ene romantische avond, die zonsondergang op het strand of van jullie vakantie bijvoorbeeld!

Maak nu je envelop vol met hartjes

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. Erg handig voor kleine projecten die in een mum van tijd klaar zijn. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan. De online software start automatisch en is ook makkelijk op mobiele apparaten te gebruiken.Voor de hartjes kun je het beste de online software gebruiken. Deze software is ook makkelijk te gebruiken op je mobiele telefoon. Zo kun foto's die gemaakt zijn met je smartphone direct laten afdrukken.


 

Zijdeglans papier

Jouw foto hartjes worden gemaakt van zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Het papier van de hartjes is stevig. Zo kun je er langer mee doen.

hartjes-uit-envelop

Specificaties

Verzendtijd3 dagen
Aantal12
GrootteVerschillende groottes
MateriaalStevig zijdeglans papier

 
Hartjes in envelop
Stem op ons