HARTJES FOTOSLINGER

                         6 vlaggetjes                     

            90 cm         

Perfect voor moederdag of valentijn

Zijdeglans papier

Vanaf 8,-

(incl. btw)

BESTEL NU

6 Vlaggetjes

8,-

Prijs per vlag 

1.33,-

Hartjes fotoslinger

Wil je jouw moeder, beste vriendin of dierbaren verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau? Een hartjes fotoslinger is dan precies wat je zoekt. Deze hartjes fotoslinger is leuk om met Moederdag cadeau te geven, of om op te hangen in huis. De slinger bestaat in totaal uit 6 hartjes. In elk hartje kun je zelf je favoriete foto’s toevoegen. Een hartjes fotoslinger is makkelijk en snel te maken.

De slinger bestaat uit twee keer 3 hartjes. Deze delen kun je eenvoudig aan elkaar verbinden. In totaal is de slinger 90 centimeter lang. Wil je een langere hartjes slinger maken? Bestel dan meerdere slingers welke je later aan elkaar kunt bevestigen.

De slinger kun je eenvoudig ophangen met bijvoorbeeld punaises of plakband. Bevestigingsmateriaal wordt niet bijgeleverd.

Wil je weten wanneer je de hartjes slinger thuis gestuurd krijgt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu

Binnen 3 dagen bezorgd

Onze producten worden binnen 3 dagen bij u thuis bezorgd.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Zijdeglans papier

Jouw hartjes fotoslinger wordt gemaakt van zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Het papier van de fotoslinger is stevig. Zo kun je er langer mee doen.

Met een simpel verbindingssysteem kun je de slingers met elkaar verbinden. Je kunt een slinger van 6 hartjes laten maken, maar je kunt er ook voor kiezen om dit te verdubbelen door meerdere hartjes slingers te laten maken. Deze kun je aan elkaar bevestigen waardoor je een extra lange slinger krijgt!

Slingers zijn sowieso al een feestje, maar door een hartjes fotoslinger te maken wordt het pas écht leuk. Bij Het Fotoalbum maak je jouw slingers namelijk gewoon zelf. Zo kun je een unieke fotoslinger maken die een stuk origineler is dan een gewone slinger. Speciaal voor Moederdag kun je bij Het Fotoalbum een hartjes fotoslinger maken.  Superleuk om iemand mee te verrassen en zo kunnen jullie de hele avond samen herinneringen ophalen over al de mooie momenten.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

De Software

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. Erg handig voor kleine projecten die in een mum van tijd klaar zijn. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan. De online software start automatisch en is ook makkelijk op mobiele apparaten te gebruiken.Voor de hartjes slinger kun je het beste de online software gebruiken. Deze software is ook makkelijk te gebruiken op je mobiele telefoon. Zo kun foto's die gemaakt zijn met je smartphone direct laten afdrukken.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

             
Verzendtijd3 werkdagen
Lengte90cm
6 vlaggetjes
Formaat90cm x 11cm (A4)
PapierZijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE)€3,95
Ga terug