Fotoalbum met spiraalbinding

Als je op zoek bent naar een uniek fotoalbum die je ook nog eens overal mee naartoe kunt nemen, dan ben je spiraalbindingwaarschijnlijk op zoek naar een fotoalbum met spiraalbinding. Door de spiraalbinding blijft het fotoalbum licht, ongeacht de grootte. En groot, dat is het spiraal fotoalbum zeker. Of klein, want dit fotoboek varieert in groottes van XS tot XXL. Speciaal voor je allerkleinste foto’s die je mee wilt nemen in je broekzak. Of juist voor de allergrootste foto’s die je vol trots rond wil laten gaan op verjaardagen: het spiraal fotoalbum heeft het allemaal. Jouw spiraal fotoalbum kun je helemaal naar je eigen hand zetten. Want niet alleen jouw eigen foto’s maken fotoboeken uniek, ook de omslag maakt het eigen. Het spiraal fotoalbum biedt voldoende keus als het gaat om de omslag. Van rood, blauw, goud tot transparant: bij het spiraal fotoalbum kun je kiezen tussen 10 kleuren.

Spiraal fotoboek liggend 

XS

12x8 cm

Vanaf 5,-

Spiraal fotoboek liggend Small

16x12 cm

Vanaf 8,-

Spiraal fotoboek liggend Medium

24x16 cm

Vanaf 12,-

Spiraal fotoboek liggend 

Large

30x21 cm

Vanaf 18,-

Spiraal fotoboek liggend 

XL

33x24cm

Vanaf 21,-

Spiraal fotoboek liggend 

XXL

50x34 cm

Vanaf 37,-

Spiraal fotoboek staand 

XS

8x12 cm

Vanaf 5,-

Spiraal fotoboek staand Small

12x16 cm

Vanaf 8,-

Spiraal fotoboek staand Medium

16x24 cm

Vanaf 12,-

Spiraal fotoboek staand Large

21x30 cm

Vanaf 18,-

Spiraal fotoboek staand XL

24x33 cm

Vanaf 21,-

Spiraal fotoboek vierkant Medium

14x14 cm

Vanaf 12,-

Spiraal fotoboek vierkant Large

21x21 cm

Vanaf 18,-

Hoe maak je een fotoboek?

✔️Selecteer het gewenste fotoboek en open deze in de online/offline software

✔️ Maak gebruik van het eenvoudige drag-and-drop systeem om jouw foto’s te plaatsen
✔️ Schrijf teksten op de pagina’s om jouw fotoboek nog persoonlijker te maken
✔️ Kies een achtergrond uit de software of voeg zelf jouw eigen achtergrond toe
✔️ Plaats het fotoboek in je winkelmandje en klik op verzenden

Papiersoorten

De fotoboeken van Het Fotoalbum hebben twee soorten papier: 200 grams zijdeglans en 250 grams zijdeglans papier. Het papier dat gebruikt wordt voor de fotoboeken is met zorg geselecteerd en past het beste bij het type binding. Voor het fotohoogglans-verzamelalbum-vierkant-lboek met harde kaft en het softcover fotoboek wordt het 200 grams zijdeglans papier gebruikt. Dikker papier is niet nodig bij deze typen. Daarentegen wordt bij het spiraal fotoalbum gebruik gemaakt van het 250 grams papier. Zo blijft het papier onbeschadigd, ondanks de spiraalbinding. Het verzamelalbum is wat betreft papiersoorten een vreemde eend in de bijt. 


Voor het verzamelalbum vierkant M en vierkant L exclusive wordt gebruik gemaakt van 250 grams papier. Maar het papier van het verzamelalbum vierkant L bestaat uit 200 grams zijdeglans papier, omdat de binding het papier niet beschadigt.

Voor een extra luxe uitstraling kun je kiezen voor hoogglans. Dit is een extra laag op het papier die meer glanst dan bijvoorbeeld zijdeglans papier. Je kunt de hoogglans-optie toepassen op alle fotoboeken van Het Fotoalbum.

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.