Deze bloggers gingen je voor met het maken van een fotoslinger
16 september 2018 
in Blog

Deze bloggers gingen je voor met het maken van een fotoslinger

Er is voor bijna elke gelegenheid wel een fotoslinger te maken. Maak hem voor een verjaardag, afscheidsfeestje, geboorte of bruiloft. Het is een persoonlijk item die je ophangt. Ook maak je door de lengte (15 meter) elke kamer net even wat vrolijker.

Misschien is het lastig om je goed in te beelden hoe een fotoslinger eruit komt te zien. Wat voor foto’s gebruik je en hoe wordt dit afgedrukt? En ook handig om te weten: hoe gemakkelijk maak je een fotoslinger? Hieronder lees je de ervaringen van een aantal bloggers die een fotoslinger hebben gemaakt bij het Fotoalbum.

Een verjaardag is misschien wel het eerste waar je aan denkt bij het maken van een fotoslinger. Met een fotoslinger zet je de jarige goed in de schijnwerpers. Lees hieronder hoe Cynthia van Cynspirerend.nl dit ervaarde.

“Een mooie fotoslinger maken voor de eerste verjaardag van mijn dochter! Ik ben erg trots op en blij met het resultaat!”

“Het programma laadde gemakkelijk. Wat mij direct opviel was de ruime keuze aan mogelijkheden om de vlaggetjes in te vullen en op te pimpen. Je kunt een achtergrond, een sjabloon (wordt paginastijl genoemd), stickers en teksten naar hartenlust toevoegen. leuk! Ik voelde de creativiteit al door mijn aderen stromen en had zin om te beginnen!”

Waar je misschien niet direct aan denkt, maar wel super tof is, is om een fotoslinger te maken van je vakantie. Zo blijft de vakantiesfeer zeker nog even hangen! Lara van travelgirls.nl heeft de fotoslinger hiervoor gebruikt.

“Wij hebben een slinger gemaakt van onze eigen foto’s en wilden het als decoratie gebruiken in plaats van fotolijstjes.’’

“De kosten van de fotoslinger zijn 13 euro. Deze prijs vinden wij en verhouding staan met de kwaliteit  van de foto’s en het totale product. Het 200 grams zijdeglans papier zorgt voor een feestelijke uitstraling.”

blogger fotoslinger blogger fotoslinger blogger fotoslinger

Je hoeft natuurlijk niet altijd een reden te hebben voor het maken van een fotoslinger. Kies ervoor om een fotoslinger te maken van de foto’s die voor jou op dit moment van belang zijn. Melissa van melissaschrijft.nl heeft dit gedaan.

“Het leek mij super leuk om hem te hebben voor in onze slaapkamer. In plaats van een canvas of schilderij heb je nu veel ‘kleine’ foto’s die ons leven weergeven.”

“Een fijne en overzichtelijke site, makkelijke manier van werken. En veel keuzes om het naar wens te maken. De snelle levering vind ik echt top.”

Genoeg gelegenheden om uit te kiezen dus. Kijk op de site van Het Fotoalbum en maak ook gemakkelijk en snel een toffe fotoslinger!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen