Een extra speciale verjaardag met de persoonlijke fotoslinger
02 december 2016 
in Blog

Een extra speciale verjaardag met de persoonlijke fotoslinger

Ben je binnenkort jarig? Of ken je iemand die binnenkort jarig is waar je iets speciaals voor zou willen doen? Dan hebben wij hét product dat kan zorgen voor een extra speciale verjaardag, namelijk de fotoslinger! Slingers zijn sowieso al een feestje, maar door een fotoslinger te maken wordt het pas écht leuk. Bij Het Fotoalbum maak je jouw slingers namelijk gewoon zelf. Zo kun je een unieke fotoslinger maken die een stuk origineler is dan een gewone slinger. Daar kun je op elk feest mee aankomen!

De fotoslinger

De fotoslinger is een slinger van 5 meter lang, met 15 (of meer) vlaggetjes waar jij zelf een foto op kan plaatsen. Online geef je door welke foto’s er op jouw slinger moeten komen, wij zetten ze erop en bezorgen hem bij jou thuis.

Maar waarom nu een fotoslinger op een verjaardag?

Vaak zie je dat er op verjaardagen speciale en persoonlijke cadeaus worden gegeven. Daarbij worden er slingers opgehangen omdat het natuurlijk feest is! De fotoslinger is een persoonlijk cadeau en een feestslinger in één. Vooral bij speciale leeftijden zoals 18, 21, 30, 40, 50 enzovoort wordt er vaak wat extra aandacht besteed aan de versiering. Wat is er dan leuker dan een gepersonaliseerde slinger?

Lees meer: Blik terug op het afgelopen jaar met een fotojaarboek

Slinger met foto’s van baby tot nu

Een leuk idee is om de fotoslinger zo te maken dat je hem opbouwt van baby af aan, tot aan nu. Graaf in oude dozen met foto’s en bekijk oude fotoalbums van de jarige. Je komt vaak de leukste en mooiste foto’s tegen. Bijvoorbeeld van het eerste bieten of wortel hapje, maar ook van de eerste stapjes, de eerste schooldag, en ga zo maar door. Het is leuk als je de jarige aan al deze grappige en mooie momenten kan herinneren op zijn of haar verjaardag.

Ook is het leuk voor de genodigden, deze kunnen zien hoe de jarige is opgegroeid en veranderd door de jaren heen. Zo krijgen zij een goed beeld van het leven van de jarige in vogelvlucht.

Slinger met allemaal gekke foto’s

Een ander idee is om een fotoslinger te maken met alleen maar gekke foto’s van de jarige. Hopelijk heb je veel gekke selfies van de jarige ontvangen, of staat hij/ zij regelmatig gek op de foto. Zijn er foto’s van een verkleedfeestje of carnaval? Gebruik deze dan op je “gekke fotoslinger”.

Fotoslinger met alle geliefden van de jarige

Als je de jarige echt een plezier wil doen kan het een leuk idee zijn om een slinger te maken met allemaal foto’s van vrienden en familie van de jarige. De jarige heeft dan een fotoslinger vol met personen waar hij/ zij veel om geeft. Dit haalt mooie en warme herinneringen op en is altijd leuk om terug te kijken.

Ken jij iemand die binnenkort jarig is? Maak dan een fotoslinger voor de jarige en gebruik een van bovenstaande ideeën!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen