Alles wat je wilt weten over onze fotoboeken met spiraalbinding + video
19 september 2018 
in Blog

Alles wat je wilt weten over onze fotoboeken met spiraalbinding + video

Fotoalbum spiraal

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende aanbieders van fotoboeken en ook qua soorten fotoalbums is het aanbod reuze. We snappen daarom wel wanneer iemand door de bomen het bos niet meer ziet. Bij het Fotoalbum streven we er naar dat iedereen zijn of haar mooiste herinneringen kan vast leggen. Vandaar dat we wat meer willen vertellen, en laten zien, over onze producten. In dit artikel lees je alles over onze fotoboeken met spiraalbinding.

Voordelen spiraalbinding

Bij een fotoalbum met spiraalbinding zijn de bladzijdes verbonden met ringen in plaats van dat ze stevig aan elkaar geplakt zijn zoals dat bij een harde omslag het geval is. Het grootste voordeel van de ringen is dat je de pagina heel makkelijk kunt omslaan, en het boekje open kunt leggen zonder dat deze van zelf dicht klapt. In een fotoalbum met spiraalbinding kun je veel foto’s plaatsen, zonder dat het boek ‘stijf’ wordt. Wanneer je een fotoagenda of kalender maakt kun je er dingen tussen doen zoals post-its. Een fotoboek met spiraalbinding is licht, ongeacht de grootte, en daardoor makkelijk mee te nemen.

Papier en kaft

Bij Het Fotoalbum wordt gebruik gemaakt van twee soorten papier. Voor een spiraal fotoboek wordt het 250 grams papier gebruikt. Dit is wat dikker papier. Dit blijft onbeschadigd, ondanks de spiraalbinding. Voor een luxere uitstraling kun je kiezen voor hoogglans papier. Dit is een extra laag op het papier die meer glanst. De hoogglans-optie is toe te passen op alle fotoboeken van Het Fotoalbum. Het spiraal fotoalbum biedt genoeg keus als het gaat om de omslag. Van blauw, rood, goud en transparant: bij het spiraal fotoalbum kun je kiezen tussen 10 kleuren.

Wanneer kies je voor een fotoalbum met spiraalbinding?

Onze fotoboeken zijn uiteraard geschikt voor alle soorten thema’s en foto’s. Je bent dan ook helemaal vrij om een fotoalbum naar smaak uit te kiezen! Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kunnen deze tips je hopelijk op weg helpen. Een fotoalbum met spiraalbinding is er in verschillende maten. Een kleine maat is leuk om cadeau te doen. Maak er bijvoorbeeld een leuk gezinsalbum of agenda van. In een fotoagenda kun je schrijven en doordat het spiraal album zo licht is, is het handig om in je tas te stoppen. Qua inhoud kun je met dit album alle kanten op: reisfoto’s, familieportretten of van alles wat.

Video Spiraal Fotoalbum

Om onze producten nog beter te kunnen laten zien hebben we een video gemaakt van het spiraal fotoalbum. Hier kunt u kiezen voor welk soort album je wilt maken.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen