Vaak op je werk? Maak dan een gepersonaliseerde bureaukalender!
18 oktober 2016 
in Blog

Vaak op je werk? Maak dan een gepersonaliseerde bureaukalender!

Veel mensen hebben thuis een verjaardagskalender hangen waarop alle verjaardagen en belangrijke data staan van de mensen die zij liefhebben. Erg handig, maar het grootste gedeelte van de dag brengen we toch vaak door op kantoor en op dit kantoor hangt er geen verjaardagskalender speciaal voor jou. Toch wil je iedereen te vriend houden en ze op tijd een fijne verjaardag of gelukkige trouwdag wensen, de oplossing is dan een bureaukalender! Dit is een kleine kalender die je op je bureau zet, zo wordt je toch nog herinnerd aan alle verjaardagen op je werkplek!

Het leukste is om de bureaukalender te personaliseren, op die manier maak je je werkplek persoonlijk en wordt je vaak herinnerd aan leuke momenten.

 

Familie foto’s in je bureaukalender

Heb je kinderen? Een vrouw/ man? Stel dan bij elke maand een leuke foto van hen in. Dit kunnen zomaar mooie foto’s zijn, maar je kan deze foto’s bijvoorbeeld ook seizoensgebonden instellen. Zo doe je in juli een foto van jullie heerlijke zomervakantie in Spanje afgelopen jaar. In Februari een foto van de wintersport twee jaar geleden, of een foto dat je kinderen voor het eerst in de sneeuw spelen. In december een mooie foto van het hele gezin bij de kerstboom, je kan het zo gek niet bedenken. Door op deze manier je foto’s aan je bureaukalender toe te voegen maak je je kalender heel speciaal en persoonlijk. Soms zit het weer even niet mee en regent het hard in juli, maar door jouw kalender wordt je dan toch aan die heerlijke vakantie herinnerd. Dit zou je ook met je huisdier kunnen doen als je geen kinderen hebt.

Foto’s van je hobby

Hou je heel erg van motorrijden? Maak dan een bureauplanner met allemaal foto’s van mooie motorritten die je hebt gemaakt. Op de voorkant een mooie grote foto van je motor en dan bij elk seizoen een foto van een mooie motorrit. Ben je bijvoorbeeld naar het buitenland geweest op de motor? Zet deze dan bij een vakantie maand. Heb je heerlijk door de bossen gereden? Deze foto plaats je dan natuurlijk in het najaar, heel passend. Op deze manier kan je op een saaie werkdag steeds even kijken naar alle mooie foto’s op je motor en maakt je hart elke keer weer een klein geluk sprongetje. Dit kan je natuurlijk met elke hobby doen!

Belangrijke data vastleggen

Buiten het feit dat het heel leuk is om je bureaukalender te personaliseren met mooie foto’s, is het natuurlijk ook belangrijk dat je alle data erin vast kan leggen. Elke maand heeft per dag een hokje waarin je de belangrijke gebeurtenis op die dag vast kan leggen. Zo kan je ook goed zien welke dag/ datum in welke week valt, heel fijn op het moment dat je met weken werkt.

Bepaal en maak je bureaukalender zelf

Jij kan zelf bepalen wanneer jouw kalender begint. Dit kan bijvoorbeeld gewoon in januari zijn, maar het kan ook in juli zijn of in november. Dit is handig voor mensen die werken met een gebroken boekjaar of vast zitten aan de tijden van het schooljaar. Op deze manier is jouw kalender helemaal van jou en precies zoals jij het wil.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]","after_widget":"","before_title":"

","after_title":"","widget_id":"widget-4-1-0"}}" />[/siteorigin_widget]

Waar wacht je nog op? Begin nu met het maken van jouw persoonlijke bureaukalender!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen