Een gepersonaliseerde familiekalender, leuk én handig
11 september 2016 
in Blog

Een gepersonaliseerde familiekalender, leuk én handig

Het nieuwe jaar is weer in volle gang en de kinderen zijn weer naar school. En naast school, zijn ook de extra activiteiten weer begonnen. Voetbaltraining, dansles en andere activiteiten zijn weer de orde van de dag. Ondanks dat jij de belangrijke momenten van je kids natuurlijk niet vergeet, kan een extra geheugensteuntje vast geen kwaad. Met de familiekalender ben je iedere dag up-to-date van wat er moet gebeuren. Zo vergeet je nooit meer die belangrijke voetbalwedstrijd én wie het vuil moet buitenzetten. En dat, is wel zo handig. Het nieuwe jaar begin je dus goed met je zelf gemaakte familiekalender.

Elke dag, iedere week op de hoogte

Wie eet er thuis? Wiens beurt is het om het vuil buiten te zetten? En wie dekt vandaag de tafel? Dit soort vragen zijn beantwoord met één blik op de familiekalender. Met de familiekalender wordt het mogelijk om voor maximaal vijf gezinsleden, iedere dag de taken in te vullen. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment binnen jouw gezin én weet je precies wie zijn snor drukt als het gaat om de huishoudelijke klusjes.

Foto’s van het gezin

Om jouw familiekalender extra mooi en persoonlijk te maken, kun je foto’s van je gezin toevoegen. Is het zomervakantie? Plaats foto’s van voorgaande vakanties of andere mooie, zomerse momenten. Staan de feestdagen weer voor de deur? Kom maar op met die knallende foto’s van oud en nieuw! Op deze manier maak je iedere week op de kalender extra bijzonder.

Lees ook: Blik terug op het afgelopen jaar met een fotojaarboek

  
  

In één blik, een totaaloverzicht

Dankzij de familiekalender ontkomt geen enkel familielid meer aan de huishoudelijke activiteiten. Met de foto’s maak je makkelijk een weekrooster en zet je de activiteit bij het desbetreffende gezinslid. Naast dat dit een mooi overzicht in de hele week biedt, ziet het er ook nog eens erg leuk uit.

Leuk! Maar hoe ziet het eruit?

Omdat de familiekalender voor -je raadt het al- families is, is de kalender gemaakt van extra stevig papier. Vrijwel ieder gezin heeft wel een alles-slopende doerak in zijn midden, maar die krijgt deze familiekalender niet stuk. Het formaat van de familiekalender is liggend en de afmetingen zijn 33 cm breed en 24 cm hoog. Een mooie grootte om maximaal vijf gezinsleden en hun activiteiten kwijt te kunnen. Daarnaast wordt de familiekalender geprint met de beste kleurenprinters, waardoor jouw kalender een echte eyecatcher wordt.

Wil jij ook een gepersonaliseerde kalender? Maak het hier!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen