In the spotlight: gepersonaliseerde speelkaarten
15 februari 2021 
in Blog

In the spotlight: gepersonaliseerde speelkaarten

In deze corona pandemie kunnen we allemaal niet veel doen. We zitten allemaal het meeste van de tijd thuis en de kans is groot dat je je snel verveelt. Ondertussen heb je jouw favoriete serie al uitgekeken op Netflix en heb je jouw huis al vaak genoeg opgeruimd. Wat doe je dan? Spelletjes spelen is nu ideaal om samen met je gezin of huisgenootjes te doen. Maar heb je alle spelletjes al vaak gespeeld, ben je daarop uitgekeken, vind je de normale speelkaarten te saai, en ben je opzoek naar een nieuw spelletje? HetFotoalbum.nl biedt jou de oplossing.

Met onze gepersonaliseerde speelkaarten kun je creatief aan de slag, je kunt ze namelijk personaliseren. Zo kun je als jij je verveelt aan de slag met het kiezen van de foto’s. Het setje speelkaarten bestaat uit 54 kaarten, met de internationale symbolen A, K, Q, J en 2 jokers. Je kunt 1 tot 5 verschillende foto’s kiezen en deze op de gewenste kaarten plaatsen. Alle dezelfde kaarten worden met dezelfde foto bedrukt. Een ander belangrijk punt van de speelkaarten is dat deze niet doorschijnen omdat ze gemaakt worden van 300 grams speciaal speelkaarten karton.

Natuurlijk zijn er heel veel spelletjes die je kunt spelen met speelkaarten. Denk aan pesten, jokeren, bussen, duizenden, ezelen, liegen, eenentwintigen en ga zo maar door. Je hebt dus heel wat verschillende spellen wat je met deze kaarten kunt spelen. Ook kun je wellicht zelf aan de slag gaan om een spel te bedenken met deze kaarten. Wat is jouw favoriete spel met speelkaarten?

Zoek je zelf geen nieuw spel maar is er binnenkort iemand in jouw omgeving jarig, is er een kindje geboren of wil je iemand gewoon een leuk cadeau geven? Dan zijn deze speelkaarten daar zeer geschikt voor. Je kunt leuke foto’s op de kaarten toevoegen om er een persoonlijk cadeau van te maken.

Wil je graag je collega’s in het zonnetje zetten en hun verrassen? Ook dat kan met de gepersonaliseerde speelkaarten. Zo kun je bijvoorbeeld als foto’s jouw bedrijfslogo kiezen, foto’s van de collega’s of misschien iets anders wat typerend is voor jullie bedrijf. Zo kun jij je collega’s verrassen met een te gek persoonlijk bedrijfsgeschenk.

Met speelkaarten kun je een hoop diverse dingen doen en bij ons kun je ze personaliseren hoe jij dat zelf wilt. Heb je bijvoorbeeld je eigen business gestart en wil je iets maken als herinnering van de start? Maak dan een mooi setje kaarten met bijvoorbeeld je logo, en elke keer als je dan een spel speelt word je herinnerd aan dat bijzondere moment in je leven.

Maak van de gepersonaliseerde speelkaarten niet alleen een spel maar zorg dat het een herinnering is en een betekenis heeft om het extra speciaal te maken.

Waar wacht je nog op?

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen