Historische reisbestemmingen


Van Piramides in Egypte tot oude ruïnes van Machu Picchu. Hier zijn een paar historische monumenten die je moet bezoeken.


 

 De Piramide van Gizeh, Egypte

De Piramides van Gizeh zijn oude bouwwerken in Egypte die al duizenden jaren bestaan. Ze werden gebouwd als graven voor de farao’s en hun families. De grote Piramide is de grootse van ze allemaal en is een van de zeven wereldwonderen.

 

Het Colosseum, Italië 

Het Colosseum in een enorm amfitheater in Italië. Het werd door de oude Romeinen gebouwd en werd gebruikt voor dierengevechten, gladiatoren gevechten en andere spektakels. Tegenwoordig is het een van de beroemdste toeristische attracties ter wereld.

 

De Chinese muur, China 

De Chinese muur is een lange muur die door China loopt. Het gebouw werd gebouwd om het land te beschermen invallen van buitenaf. De muur is meer dan 2000 jaar oud en strekt zich uit over duizenden kilometers door bergen, woestijnen en graslanden.

 

Machu Picchu, Peru 

Machu Picchu is een oude Inca-stad hoog in de bergen van Peru. Het werd gebouwd in de 15e eeuw en diende als heilige plaats en een verblijfplaats voor de Inca-heersers. Tegenwoordig trekken toeristen van de hele wereld naar Machu Picchu om de prachtige ruïnes te bewonderen.

 

Stonehenge, Engeland 

Stonehenge is een prehistorische steencirkel in Engeland. Het werd meer dan 4000 jaar geleden gebouwd. De exacte betekenis van deze cirkel is nog steeds een raadsel. Sommige mensen geloven dat het een heiligdom was voor religieuze ceremonies, terwijl anderen denken dat het een astronomische kalender was. 

 

Petra, Jordanië

Petra is een oude stad die werd uitgehouwen uit rotsen in de woestijn van Jordanië. Het was ooit de hoofdstad van het Nabateese koninkrijk en diende als belangrijk handelsknooppunt. Tegenwoordig is Petra beroemd om zijn prachtige rots architectuur en beschouwd als een van de zeven wonderen.

 

Het Vrijheidsbeeld, Verenigde Staten

Het Vrijheidsbeeld is een iconisch standbeeld in de haven van New York city. Het werd in 1886 aan de verenigde staten geschonken door Frankrijk. En staat voor vrijheid en democratie. Het standbeeld is een populaire toeristische attractie en symbool van hoop voor mensen over de hele wereld. 

 

Deze historische reisbestemmingen bieden een glimp van het verleden en laten ons de geschiedenis herbeleven. Vergeet geen foto’s te maken van deze iconische bestemmingen. Daarna kan je een foto een gepersonaliseerd fotoboek bij HetFotoalbum.nl maken, zodat je altijd naar deze bijzondere plaatsen kan terugkijken. 

 

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen