In de spotlight: Verzamelalbum

Al die fotoboeken die in de kast staan met allemaal een ander jaartal van de vakanties. Heb je er genoeg van om elk jaar weer opnieuw een fotoboek te moeten maken en wil je alle vakantie foto’s van alle jaren op 1 plek hebben?  Dat kan bij HetFotoalbum.nl.

Met dit product hoef je geen nieuwe fotoboeken te maken op het moment dat er een nieuwe gebeurtenis plaatsvindt, of op het moment dat je bepaalde herinneringen weg wil halen uit het album. Met het verzamelalbum is dit verleden tijd.

Met het verzamelalbum kun je gemakkelijke nieuwe pagina’s toevoegen of een pagina verwijderen uit het boek. Zo hoef je niet meer voor elk vakantie jaar een nieuw fotoboek te maken maar kun je 1 verzamelalbum maken voor de vakanties en deze na elke vakantie aanvullen met nieuwe foto’s.

Hoe werkt het?

Het verzamelalbum kan door de schroeven aan de zijkant gemakkelijk open gemaakt worden en kan er een navulling toegevoegd worden of kunnen er pagina’s uit het album gehaald worden. De navullingen zijn de nieuwe pagina’s die je graag wilt toevoegen aan het album. Een navulling kan al besteld worden per 10 pagina’s! Dus ook als je maar enkele foto’s wilt toevoegen is dit product ideaal voor jou!

De verzamelalbums zijn verkrijgbaar in 2 vierkante formaten. De kleinste heeft een afmeting van 24×24 en kun je bijvullen tot aan 120 pagina’s. De grootte is 33×33 en hierin is ruimte voor 200 pagina’s. Dit is een belangrijk punt om op te letten als je een navulling besteld, bestel de juiste afmeting! Natuurlijk is het verzamelalbum geheel naar eigen smaak aan te passen en daarom bieden wij jouw keuze uit 6 kleuren; Mat zwart, glans zwart, wit, rood, groen en licht blauw. Voor welke kleur kies jij?

Ook hebben we een luxe variant van het grootste formaat (33×33). Hier heb je keuze uit krokodillen print of een leren omslag. Ook in de luxe variant is ruimte voor wel 200 pagina’s!

Het verzamelalbum biedt een aantal voordelen. Het is heel eenvoudig om pagina’s toe te voegen aan het eerder gemaakte album. Je kunt bepaalde pagina’s die je er niet meer in wilt hebben makkelijk vervangen voor nieuwe pagina’s met nieuwe herinneringen. Je hebt niet de druk om je hele fotoalbum in 1 keer compleet te maken. Je kunt later op het moment wanneer je het zelf wilt je album uitbreiden. De navullingen zijn goedkoper dan het maken van een compleet nieuw album. Ook kun je zelf de kleur kiezen voor de omslag en heb je keuze uit 2 verschillende formaten.

Begin nu met het maken van jouw eigen verzamelalbum! Welke herinnering voeg jij als eerste toe aan dit mooie album?

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen