In the spotlight: Kalenders
26 februari 2021 
in Blog

In the spotlight: Kalenders

Verjaardagskalenders, familieplanners, jaarkalenders, fotokalenders of toch een bureaukalender? Wist jij dat je een mooie eigen kalender kan maken bij HetFotoalbum.nl? wij hebben veel diverse soorten kalenders die je allemaal kunt personaliseren met de mooiste en leukste foto’s. Maar wat is het verschil tussen al deze kalenders? Wij vertellen het je.

Verjaardag kalender

Wanneer was je tante uit Amsterdam nou jarig? Op welke dag is je neefje geboren? Wanneer wordt je beste vriendin een jaartje ouder? Kan je het allemaal niet meer uit je hoofd onthouden? Maak dan nu je eigen verjaardagskalender. Elke pagina kan je personaliseren met de leukste foto’s voor elke maand. Voor de verjaardagskalender heb je verschillende keuzes. Je kunt kiezen uit een verjaardagskalender met of zonder een jaartal en uit 2 formaten; L (21 cm breed x 30 cm hoog)  of XL (30 cm breed x 42 cm hoog). Waar gaat jouw voorkeur naar uit voor dit geheugensteuntje? Hang jij je verjaardagskalender in de WC of toch liever op een centrale plek in de keuken of woonkamer?

Familie planners

Met de familieplanner kun je je afspraken niet meer vergeten. Schrijf je afspraken op en het hele gezin weet wanneer hun vader, moeder, broer of zus weg is. Deze kalender is per week ingedeeld en elke week kun je nieuwe foto’s toevoegen. Heeft iedereen verschillende taken in het huishouden? Ook dit kun je gemakkelijk bijhouden met deze planner. Wie ruimt op welke dag de vaatwasser uit? Wanneer kookt wie? Zo vergeet je niet meer wie zijn beurt het is om iets te doen. Mocht je het overzicht kwijtraken wie er nou wel en niet thuis eet op welke dag kun je dit natuurlijk ook gemakkelijk noteren op deze planner. En hoe leuk is het dat je de hele pagina elke week weer kunt veranderen en elke week herinnerd wordt aan andere gebeurtenissen. De familieplanner heeft een afmeting van 33 cm breed bij een lengte van 24 cm.

Jaar kalenders

Naast de verjaardagskalender en familie planner hebben wij ook een aanbod van jaarkalenders. Dit is een kalender met op elke pagina een nieuwe maand. Elke pagina geeft je ruimte voor het gebruik van een grote foto. Heb je nou een aantal belangrijke dingen die in een maand gebeuren en wil je dit graag overzichtelijk houden? Dan is de jaarkalender ideaal. In 1 oogopslag kun je alle belangrijke afspraken/ gebeurtenissen in een maand zien. Handig he? Je hebt keuze uit 2 formaten; L (21 cm breed x 30 cm hoog)  of XL (30 cm breed x 42 cm hoog). Hoe komt jouw ideale jaarkalender eruit te zien?

Foto kalenders

Wil je een mooie kalender die langer mee gaat dan 1 jaar? Dan is de fotokalender de beste optie voor jou. Je kunt er namelijk voor kiezen of je wel of geen jaartal in wilt voeren. Deze kalender bestaat uit 12 pagina’s met op elke pagina een nieuwe maand. De fotokalender staat in het teken van jouw gekozen foto’s. Kies de beste foto die past bij elke maand en zie de data onderaan de pagina verschijnen. Die sneeuwfoto van afgelopen jaar past het beste bij de wintermaanden en die vakantiefoto in Spanje op het strand weer het beste in Juli. Ga creatief aan de slag en maak jouw ideale fotokalender. Ook deze kalender kun je maken in 2 formaten; L ( 30 cm breed x 21 cm hoog)  of XL (33 cm breed x 30 cm hoog).

Bureau kalender

Zoek je een kalender die niet te veel ruimte in neemt en die je gemakkelijk neer kan zetten op je bureau? Dan is de bureaukalender iets voor jou. Met een afmeting van 21 cm breed x 14,8 cm hoog kun je deze gemakkelijk neerzetten zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt. Deze kalender bestaat wederom uit 12 pagina’s, voor elke maand 1. Wat erg handig is aan deze kalender is dat je zelf kunt kiezen in welke maand je hem wil laten beginnen. Wil je hem niet van januari tot en met december maar van Juni tot Juni? Dat kan!

Ben je vaak aan het werk en mis je de aanwezigheid van je gezin? Dan kun je met deze kalender de pagina’s vullen met de favoriete foto’s van het gezin. Zo zijn ze toch een beetje bij je als je aan het werk bent. Niet alleen kun je deze kalender voor jezelf maken, maar het is ook ideaal als relatiegeschenk. Verras je collega’s met een mooie bureaukalender met foto’s van jullie bedrijf of van dat leuke bedrijfsuitje van vorig jaar.

Welke kalender is perfect voor jou? Ga creatief aan de slag en maak hem persoonlijk.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen