Kies voor een printabonnement van HP
02 augustus 2021 

Kies voor een printabonnement van HP

Kies voor een printabonnement van HP

Heb je een printer van HP? Dan kun je kiezen voor een printabonnement. Je betaalt een maandelijks bedrag en ontvangt hiervoor HP Instant Ink. In principe gebruiken printers vanaf 2015 van HP ook HP Instant Ink. Het abonnement kun je op ieder moment afsluiten. Er zijn verschillende printplannen, zowel voor cartridges als voor toners bijvoorbeeld. Je kiest voor een abonnement met een bepaald aantal pagina’s per maand. Het maakt dus niet uit of je in kleur of alleen zwart print. Ook het soort papier of de printkwaliteit maken geen verschil. Je betaalt gewoon voor het printen van een aantal pagina’s per maand.

 

Altijd met internet verbonden

Een HP printer is vaak een Wi-Fi printer en is verbonden met je internet. Dat is ook nodig voor een printabonnement met HP Instant Ink. De printer weet natuurlijk hoe veel pagina’s er geprint worden. Wanneer de printer verbonden is met internet, kan de printer deze informatie doorgeven. Als je dan het aantal pagina’s van je abonnement geprint hebt, worden nieuwe toners of cartridges opgestuurd. Dat is hoe het printabonnement werkt. Als je printer niet met internet verbonden is, werkt dit dus niet. Je krijgt zowel cartridges of toners voor kleurenprints als voor zwartwitprints. Deze worden bezorgd met de post.

 

Abonnement wijzigen

Misschien vind je het niet zo gemakkelijk om een abonnement te kiezen. Dat is logisch, waarschijnlijk weet je niet precies hoe veel pagina’s je in een maand print en of je dan genoeg hebt aan bepaalde abonnementen. Je kunt je printabonnement daarom maandelijks aanpassen. Dit hoeft niet per se te betekenen dat je meer pagina’s per maand kiest, je kunt ook aanpassen naar minder pagina’s. Wel is het zo dat je per 10 tot 15 pagina’s € 1 betaalt als je meer print dan waarvoor je een abonnement hebt afgesloten. Wat dat betreft kun je beter met een hoger abonnement beginnen als je dit wil voorkomen.

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen