Begin het schooljaar goed: maak een fotoslinger
27 augustus 2018 
in Blog

Begin het schooljaar goed: maak een fotoslinger

Fotoslinger maken

Leraren opgelet! Hoe maak je een leuke binnenkomer het nieuwe schooljaar? Hang slingers op! Met slingers maak je een kamer een stuk vrolijker. En dan is het helemaal leuk als dit met foto’s gedaan wordt. Verzamel foto’s van de leerlingen en maak een fotoslinger. Zo maak je een feestje van de eerste schooldag na de vakantie. Stel je eens voor dat de leerlingen na een leuke vakantie weer het klaslokaal in lopen, en verrast te worden door foto’s van zichzelf op dat gezellige schoolfeest. Of foto’s die zijn gemaakt tijdens dat leuke schoolreisje of op kamp. Er zal gelijk een goed sfeer hangen. Perfect begin van het nieuwe jaar. Benieuwd hoe je dit maakt? We laten het je zien.

Kies diverse foto’s

Zorg ervoor dat je elke leerling in ieder geval een keer op de foto hebt en dat ze er op dat moment goed op staan. Kies foto’s van het hele jaar door. Van alle activiteiten die jullie samen als klas hebben gedaan. Of kies ervoor om tussendoor even wat anders te plaatsten. Zoals een foto van die giraffe die jullie hebben gezien tijdens een uitje naar de dierentuin. Of voeg tekst toe aan de fotoslinger. Bijvoorbeeld de naam van jullie klas.

Maar welke foto’s of plaatjes je kiest, het zal in ieder geval een verrassende en unieke binnenkomer zijn!

vlaggetjes vierkant  Fotoslinger

Kies uit verschillende soorten en maten

Je kunt de fotoslinger in twee verschillende formaten bestellen. A4 en A5 formaat. Daarnaast kies je voor 25, 50 of 65 vlaggetjes en een vierkante of een puntige vorm. De foto’s worden dubbelzijdig afgedrukt. Je kunt er uiteindelijk zelfs 50, 100 en 130 foto’s op kwijt. De fotoslinger is 15 meter lang. Je vult dus gemakkelijk een groot deel van de ruimte.

Bestel makkelijk en snel met de software

De software kan zowel online als offline gebruikt worden. Voor de online versie hoef je niks te downloaden. Deze gebruik je zelfs makkelijk op je mobiel. Zo is die fotoslinger helemaal snel besteld natuurlijk! De offline versie kun je downloaden en gaat rechtstreeks naar je bureaublad. Vanuit daar bestel én bewerk je makkelijk.

Ga gelijk aan de slag met een fotoslinger! Meer informatie lees je onder de knop ‘slinger’.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen