Maak eenvoudig een kalender met de online software van Het Fotoalbum
08 november 2016 
in Blog

Maak eenvoudig een kalender met de online software van Het Fotoalbum

Sinds kort kun je bij Het Fotoalbum gebruiken maken van een online software om een verjaardagskalender te maken. Hierdoor maak je jouw gepersonaliseerde kalender in slechts een paar simpele stappen. Hoe? Dat zie je hieronder.

Via je account of als gast

Als eerste wordt gevraagd of je door wilt gaan als gast, je wil aanmelden met je huidige account, of een account aanmaken. Wanneer je vaker gepersonaliseerde fotoproducten maakt is een account office-620822_960_720erg makkelijk. Is het een eenmalig project? Ga dan door als gast.

Voeg foto’s toe

Nadat je hebt aangegeven wanneer je wil dat je kalender start, zoals bijvoorbeeld januari, en je taalvoorkeur aangeeft, wordt het tijd om de foto’s toe te voegen. Je

kunt kiezen of je nieuwe foto’s wil uploaden, of een bestaand project. Het tweede is alleen mogelijk wanneer een account aangemaakt is.

Diverse lay outs

Heel makkelijk drag je de foto’s naar de gewenste plek. De software geeft allereerst een rechthoekige vorm aan, maar je kunt diverse lay outs kiezen. Maak een keuze tussen 1, 2, 3, 6 of 8 foto’s en kies per maand wat je wil.

layouts

Gebeurtenissen toevoegen

Door op gebeurtenissen toevoegen te klikken kun je verjaardagen, jubilea en andere belangrijke datums toevoegen. Daarnaast is er een vooringesteld pakket aan feestdagen. Kies bijvoorbeeld voor algemeen erkende feestdagen, Islamitische of overige. Op deze manier vergeet je nooit meer een feest- of verjaardag.

Wil je tips voor het maken van een mooie en persoonlijke verjaardagskalender? Lees dan deze blog.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen