Op een makkelijke manier, unieke kaartjes maken en versturen?
28 mei 2021 

Op een makkelijke manier, unieke kaartjes maken en versturen?

Wil jij op je gemak, vanaf de luie stoel een gepersonaliseerd kaartje maken en direct laten opsturen? Dit kan gemakkelijk, snel en op een leuke manier bij Kaartje2go. Hier vind je een groot aanbod aan kaarten en cadeautjes. Je kunt hier jouw eigen kaart helemaal zelf ontwerpen. Zo heb je echt iets unieks en tover je een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger! Uiteraard hoef je het niet helemaal zelf te doen. Onze designers houden de laatste trends goed in de gaten en ontwerpen zo voor jou de leukste ontwerpen.

 

Ben jij van plan binnenkort te trouwen? Verwacht jij een baby’tje? Is er iemand jarig? Ben je al 50 jaar getrouwd? Of wil je zomaar een kaartje naar iemand sturen? En zie je overal alleen maar dezelfde soort kaartjes en wil jij iets unieks voor jouw familie en vrienden? Ga er even voor zitten samen met je partner of vriend/vriendin en bekijk wat voor opties er zijn. Ook hiervoor is het mogelijk om leuke en originele kaarten te ontwerpen. Creëer iets wat je niet snel ziet en maak het uniek!

 

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een mooie en unieke trouwkaart. Maak hem persoonlijk met een mooie foto van jullie en ontwerp je kaart verder helemaal zelf. Voeg wat leuke kleuren, sjablonen en teksten toe en maak hem echt uniek! Ben jij zelf niet zo creatief? Kies dan een bestaande kaart die je zelf kan aanpassen en bewerken. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is de perfecte foto van jullie samen! Hebben jullie iets moois kunnen maken? Maar willen jullie van tevoren eigenlijk wel weten hoe het er in het echt uit ziet? Ontvang een gratis proefdruk voordat je het officieel verstuurd.

 

Bij kaartje2go kun je zonder programma’s te hoeven downloaden de leukste en uniekste kaartjes ontwerpen. Ontwerp ze zelf, pas ontwerpen aan en bestel op een gemakkelijke manier jouw kaartjes. Kies uit de verschillende papiersoorten, gekleurde enveloppen en extra cadeautjes wanneer je het kaartje besteld. In de meeste gevallen heb je de dag na het ontwerpen jouw kaartje al in huis! Kom jij er niet helemaal uit, en heb je vragen? Onze service staat voor u klaar om u er van begin tot eind doorheen te helpen.

 

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen