Paklijst voor wintersport!


Eindelijk is het zo ver. Je over een paar dagen op wintersport. Of het nou de eerste of tiende keer is, inpakken is altijd een uitdaging. Je wil immers niet na een lange reis er achterkomen dat je skibroek nog op zolder ligt. Daarom is het handig om een paklijst bij te houden, print hem uit of schrijf het op. Zo weet je zeker dat je alles hebt wat mee moet naar wintersport. Daarna is het de kwestie om alles in de auto te laten en niks thuis te laten staan. Wat neem jij mee op wintersport? Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Kleding:

Kleding voor op de piste, voor in de après-ski, kleding voor een avondje uiteten en kleding voor in het hotel of appartement. Je kunt een gigantische koffer vullen met kleding die je mee wil nemen, maar bedenk vooraf goed af of je echt alles wel nodig hebt. Bovendien zijn er items die je rustig heel de week kan dragen op wintersport zonder dat er iemand gek van op kijkt. Qua skikleding is het belangrijk dat je rekening houd met het drie lagen systeem: onderlaag (thermo kleding) isolatie laag (dikke trui) buitenlaag (ski-jas skibroek).

Ski-jas

Skibroek

Skipully’s

Fleece trui

Thermo ondergoed

Skisokken

Gewone sokken

Skihandschoenen of wanten

Muts

Sjaal

Huispak\joggingspak

Vrijetijdskleding

Avondkleding

Pyjama

Zwemkleding

Ondergoed

Schoenen

Snowboots

Mee voor op de piste:

Met alleen kleding ben je er natuurlijk nog niet. Als je de piste op gaat heb je nog een aantal belangrijke dingen nodig.

Rugzak

Helm

Skibril

Zonnebril

Ski’s of snowboard

Skischoenen of snowboardschoenen

Skistokken

Toilettas:

Kleding en materiaal voor de piste ingepakt? Dan is het nu wel tijd voor je toilettas.

Zonnebrand met een hoge factor (minimaal 30)

Paracetemol/ibuprofen

Shampoo en douchegel

Tandenborstel en tandpasta

Algemeen:

Dan de algemene dingen die mee gaan maar onmisbaar zijn op wintersport

Reisverzekering

Fototoestel en\of actiecamera

Cash en\of pinpas

Paspoort of id-kaart

Opladers

Boeken\spelletjes

Mobiele telefoon

Camera

Neem jij nou ook een camera mee op wintersport? Maak dan de prachtigste foto en maak hier een mooi fotoboek van op onze website!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen