Pasen cadeaus: vijf tips!

Met Pasen is het niet gebruikelijk om cadeaus te geven, maar waarom eigenlijk niet? Waarom verschijnen er geen leuke, vrolijke Pasen cadeaus onder de Paastakken? Hoe dan ook, eigenlijk is er geen ‘goede’ reden nodig om iemand een cadeau te geven. Immers, cadeaus geven en een lach op iemands gezicht toveren is een feest op zich. Om dit feest helemaal compleet te maken geeft Het Fotoalbum jou een aantal cadeautips die je gewoon fijn onder de Paastakken kunt leggen!

1. Verzamelalbum cadeau

verzamelalbum vierkant mediumHet verzamelalbum vierkant M is een pareltje in de collectie van Het Fotoalbum, een onontdekt pareltje zelfs. Inmiddels zijn we zo gewend aan de moderne fotoboeken dat we de nostalgische, ouderwetse fotoalbums af en toe vergeten. Maar ook deze verzamelalbums zijn erg leuk om te maken én nog leuker om cadeau te doen. Je kunt bij het verzamelalbum zelf kiezen welke kleur je wilt gebruiken voor de omslag. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooi groen of felblauw? Een vrolijk gekleurd pakketje onder de Paastakken misstaat vast niet. Je hebt al een verzamelalbum vierkant M vanaf € 15,-.

2. Glossy softcover fotoboek

Over onontdekte pareltjes gesproken: het softcover fotoboek liggend L is er ook zo een. Softcover zachte-kaftfotoboeken hebben veel weg van een glossy magazine, ze zijn licht, glanzend en je bladert er gemakkelijk doorheen. Des te meer reden om dit leuke fotoboek te maken en neer te leggen onder de Paastakken. Oh ja, voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Je hebt dit glossy cadeau namelijk al vanaf € 10,-.

3. Spiraalfotoalbum: een leuke verrassing

spiraal fotoalbum staand sDie spiraalfotoalbums blijven leuk om cadeau te doen, ongeacht de gelegenheid. Ze zijn goedkoop en je hebt ze in groottes variërend van XS tot XXL. Zo zit er altijd wel een leuk geschenk tussen. Neem bijvoorbeeld het spiraalfotoalbum staand S: een klein fotoalbum die perfect fungeert als cadeau onder de paastakken. Kies zelf de omslag die bij je past, bijvoorbeeld knalroze of sjiek goud. Je hebt dit fotoalbum al vanaf € 6,-.

4. Een vrolijke verjaardagskalender

Een verjaardagskalender is een item dat eigenlijk in geen enkel huishouden meer mag ontbreken. Het is zijdeglans papier verjaardagskalender mhandig –verjaardagen vergeten is verleden tijd– en tegelijkertijd ziet het er ook nog eens erg leuk uit. Daarnaast kun je ook nog eens jaren doen met dit leuke cadeau. Er staat namelijk geen jaartal op de verjaardagskalender M, dus het is niet gebonden aan een bepaald jaartal. Altijd fijn. Nog fijner: je hebt dit fantastische cadeau al voor € 7,50.

5. Maak het af met fotoslinger

vlaggetjes vierkantOké, een fotoslinger is niet echt een cadeau voor onder de Paastakken. Maar zeker leuk om jouw huis helemaal in de Paassferen te brengen. Kies allerlei vrolijke, Pasen-gerelateerde foto’s en ga aan de slag met jouw fotoslinger. Hang de fotoslingers op en beleef een Paasontbijt zoals je het nog nooit beleefd hebt!

Namens Het Fotoalbum alvast hele fijne Paasdagen gewenst!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen