In de spotlight: fotoslinger vierkant 50 vlaggetjes
21 maart 2017 
in Blog

In de spotlight: fotoslinger vierkant 50 vlaggetjes

Het is lente! Tijd om het meeste vrolijke fotoproduct van Het Fotoalbum te maken: fotoslingers. Speciaal voor de échte lenteliefhebbers zetten wij deze week de fotoslinger vierkant met 50 vlaggetjes in de spotlight. Immers, zo’n vrolijk product voor een spotprijs verdient het om even in het zonnetje gezet te worden. De fotoslinger is een multifunctioneel product. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een verjaardagslinger te maken, maar een naamslinger doet het ook altijd goed. Hoe dan ook, er is geen excuus om deze vrolijke vlaggetjes niet te maken.

Het maken is al een feestje

feestje fotoslingerWanneer je aan een fotoslinger denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een feestje. En dat feestje, dat start al bij het maken van de vlaggetjes. Het hele proces begint namelijk bij het verzamelen van de foto’s en dát is misschien zelfs de leukste stap. Je komt namelijk de meest grappige, spontane en gênante foto’s tegen wanneer je op zoek gaat naar foto’s voor op de fotoslinger.

Dubbelzijdig gedrukt

Dubbelzijdig gedrukt betekent dubbel zoveel foto’s. Dus in plaats van 50 foto’s op 50 vlaggetjes heb je 100 dubbelzijdig vlaggetje vierkantfoto’s op 50 vlaggetjes. Kortom: met deze dubbelzijdige vlaggetje heb je dubbel zoveel plezier.

Als verrassing of als decoratie

naamslinger fotoslingerDe fotoslinger kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo kun je iemand, zoals bijvoorbeeld een jarig job, verrassen met een unieke slinger. Maar je kunt er ook voor kiezen om de slinger ter decoratie te gebruiken. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, of in je kantoor. Door het kleine prijsje van de fotoslinger vierkant met 50 vlaggetjes, kun je er gemakkelijk voor kiezen om ieder jaar een nieuwe slinger ter decoratie op te hangen.

Fotoslinger maken online of offline

Het maken van de vlaggetjes is niet alleen leuk, maar het is ook nog eens erg makkelijk. Je kunt ervoor kiezen om de slinger met de online software op je tablet of desktop te maken, maar de offline versie is ook gemakkelijk te gebruiken.

Wil je alle fotoslingers zien? Ga dan naar de fotoslinger maken pagina.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen