In de spotlight: spiraal fotoalbum liggend XXL
10 maart 2017 
in Blog

In de spotlight: spiraal fotoalbum liggend XXL

Het aanbod van Het Fotoalbum is vernieuwd en uitgebreid. Ieder product is uniek en heeft zijn eigen bijzonderheden. Om deze bijzonderheden extra te belichten zetten wij eens in de zoveel tijd een product in de spotlight. Op deze manier leer je de producten echt goed kennen en kun je zelf kiezen welk product het beste bij jou past. Dit keer staat het spiraal fotoalbum liggend XXL in de spotlight. Benieuwd wat dit fotoboek zo bijzonder en uniek maakt? Lees dan snel verder.

Ongekende grootte

spiraal fotoalbum liggend xxlHet grootste fotoboek in het assortiment is het spiraal fotoalbum liggend XXL. Niet zo vreemd dus dat we deze kanjer als eerste in de spotlight zetten. De afmeting is maar liefst 50×34 cm. Een groot formaat waar ook een grote hoeveelheid foto’s in kunnen.

Binding fotoalbum

Het spiraal fotoalbum liggend XXL heeft een spiraalbinding net als alle andere spiraal fotoalbums. Echter, spiraalbindingdit formaat is extra bijzonder. De binding ligt namelijk verborgen onder een luxe omslag. Dit is speciaal gedaan zodat het grote fotoboek goed beschermd is. Speciaal voor je meeste dierbare herinneringen.

Waar kun je het voor gebruiken?

Zo’n groot fotoboek kan het beste gebruikt worden voor grote, indrukwekkende foto’s. Ieder product bij Het Fotoalbum heeft een doeleinde dat het beste bij het product past. Kleinere fotoboeken zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken voor babyboeken. Een groot fotoboek zoals het spiraal fotoalbum liggend XXL is echter beter te gebruiken voor bijvoorbeeld een trouwfotoboek. Maar het is ook goed te gebruiken voor de foto’s van een verre reis. Hoe dan ook: een groot fotoboek verdient foto’s van een grote gebeurtenis.

Extra mogelijkheden

spiraal fotoalbum hoogglansDe standaardversie van dit album is al behoorlijk bijzonder. Maar wanneer je het fotoboek nog extra speciaal wil maken, zijn er een aantal extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor de hoogglans optie, waarmee je een extra luxe uitstraling toevoegt aan het spiraal fotoalbum. Dit kan al voor € 0,50 per pagina!

Wil je alle fotoboeken zien? Ga dan naar de fotoboek maken pagina.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen