In de spotlight: verjaardagskalender L zonder jaartal
31 maart 2017 
in Blog

In de spotlight: verjaardagskalender L zonder jaartal

Eens in de zoveel tijd zet Het Fotoalbum de onontdekte pareltjes in de spotlight. Zo ook vandaag weer met dit keer de verjaardagskalender L zonder jaartal. Verjaardagskalenders zijn naast erg handige producten, ook nog eens erg leuk. Je kunt bij elke maand een aantal foto’s kwijt, of slechts een. Hoe je de kalender samenstelt ligt helemaal bij jou en zo kun je het altijd naar je eigen smaak indelen. Daarnaast kun je nog een extra persoonlijke touch toevoegen door zelf een achtergrond toe te voegen. Bijvoorbeeld een foto die je zelf gemaakt hebt die helemaal past bij de maand. Hieronder kun je meer lezen over de bijzonderheden van de verjaardagskalender L zonder jaartal.

Zonder jaartal, vaker te gebruiken

verjaardagskalender l zonder jaartalDe naam doet het waarschijnlijk al vermoeden, maar de verjaardagskalender L zonder jaartal wordt weergegeven zonder jaartal. Op deze manier kun je deze kalender jaar in, jaar uit gewoon gebruiken. Zorg ervoor dat je voor een kalender zonder jaartal foto’s gebruikt die ietwat tijdloos zijn en die ieder jaar weer leuk blijven om te bekijken. Ben je de foto’s na een aantal jaar toch zat, dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe kalender te maken. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want dit product kost je maar € 10,-. En dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Perfect formaat

De verjaardagskalender L zonder jaartal heeft het perfecte formaat, namelijk de tussenmaat. Je hebtafmeting-verjaardagskalender de verjaardagskalender namelijk nog een slagje kleiner (verjaardagskalender M zonder jaartal) of een slag groter (verjaardagskalender XL zonder jaartal). Ben jij dus zo’n gigantische twijfelkont die het lastig vindt om een keuze te maken? Dan zit je met deze kalender sowieso goed. De exacte afmeting is 21×30 cm. Stel je dus ongeveer de grootte voor van een ouderwetse liniaal.

Specificaties verjaardagskalender L zonder jaartal

zijdeglans verjaardagkalender staand l zonder jaartalOm je een goed beeld te geven van de kalender geeft Het Fotoalbum je graag alle specificaties mee. Het formaat weet je al, maar wist je ook dat de kalender gemaakt wordt van 200 grams zijdeglans papier? Dit is de papierkwaliteit die het beste past bij deze kalender. Daarnaast geeft het een extra luxe uitstraling en dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Ben je benieuwd naar alle verjaardagskalenders? Bekijk deze dan op de verjaardagskalender maken pagina.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen