Dure kunst of een foto? Bekijk de verschillende wanddecoraties!
15 september 2018 
in Blog

Dure kunst of een foto? Bekijk de verschillende wanddecoraties!

Kan jij genieten als je door het rijksmuseum loopt? Genieten van de fantastische kunstwerken die er aan de muur hangen? Het is niet echt haalbaar om dit bij jezelf thuis op te hangen in je woonkamer. Maar met de toffe wanddecoraties van Het Fotoalbum wordt je geholpen om dit effect tóch binnen te halen. Hiermee laat je jouw foto´s in het middelpunt van de kamer staan. Ze springen er echt uit en zorgt vast voor wat goede gesprekken als er visite langskomt. Creëer verschillende sferen met de wanddecoraties. Van robuust tot chique en weer naar industrieel. Lees hieronder de opties!

Hout

Plaats je foto op een houten wanddecoratie en creëer een robuuste sfeer. Kies uit verschillende soorten hout: Multiplex, Vurenhout en Ayoushout. Heeft jouw huis een landelijke inrichting? Dan past de houten wanddecoratie daar perfect bij!

Plexiglas

Laat jouw foto afdrukken op plexiglas en creëer een hele chique uitstraling. Plexiglas geeft de foto een hoog contrast. Hierbij komt de foto echt goed naar voren en is het echt een onderdeel van je kamer. Kies uit een transparante of een witte achtergrond.

Lees ook: De leukste dieren foto´s vereeuwigen op een wanddecoratie

 

 

Aluminium

Kies een aluminium wanddecoratie en geef je foto een stoere look. Kies voor geborsteld aluminium voor een industriële look. Of kies juist voor wit aluminium voor meer heldere kleuren. Dit past natuurlijk bijzonder goed in een woning die industrieel is ingericht.

Canvas

Een bekende manier van een wanddecoratie is waarschijnlijk wel canvas. Iedereen kent het wel en het geeft een mooi zachte uitstraling van een foto. Kies bij Het Fotoalbum uit verschillende formaten. De canvas wanddecoratie past goed bij een huis dat een romantische inrichting heeft.

Wil je toch wat anders?

Denk jij liever buiten de kaders? Kies er dan eens voor om een woon inrichting te mixen met juist een andere stijl wanddecoratie. Plaats in een industrieel ingerichte woning juist eens voor een houten wanddecoratie. Of plaatst verschillende soorten wanddecoratie bij elkaar. Dit geeft een speels effect.

Ga naar de site van Het Fotoalbum en bekijk de opties per wanddecoratie!

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen