HetFotoalbum

VOUCHERS

Vouchers hardcover fotoboek L

Hardcover fotoboek 120 pagina's

Maat L

€35,-

Hardcover fotoboek 160 pagina's

Maat L

€40,-

Hardcover fotoboek 200 pagina's

Maat L

€45,-

Offline of online fotoboek maken

 Om het fotoboeken maken nog makkelijker te maken, heb je bij Het Fotoalbum de keuze tussen de online of offline software. Online kun je direct beginnen met een fotoboek maken, je hoeft hier niks voor te downloaden en je kunt tussendoor stoppen. Voor de offline software wordt het programma gedownload. Deze kun je vervolgens op je computer laten staan en op elk moment verder gaan. Omdat fotoboeken vaak grote projecten zijn die vragen om afbeeldingen van hoge kwaliteit, adviseren wij om de offline software voor fotoboeken maken. 


 Wil je aan de slag met de offline software? Klik dan op begin nu. Ga naar jouw favoriete product om te beginnen met de online software.MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.