Kies voor elke kamer een ander soort wanddecoratie
25 oktober 2018 
in Blog

Kies voor elke kamer een ander soort wanddecoratie

Door een foto op te hangen aan de muur bepaal je een groot deel van de sfeer in een kamer. Elke kamer mag een andere sfeer hebben en dus ook weer een andere foto. Hier bij Het Fotoalbum kun je ook nog eens kiezen uit een paar toffe wanddecoraties. Deze verschillende materialen geven ook allemaal een andere sfeer af. Maar wat voor soort foto´s en welke wanddecoratie past in welke kamer? Wat past het beste in woonkamer, keuken of kinderkamer bijvoorbeeld? Het is soms even puzzelen! Wij zijn even door het huis heen gelopen, en hebben wat tips voor je verzameld.

Plexiglas voor in de keuken

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar een foto ophangen in de keuken is eigenlijk is hartstikke goed idee. Laat foto´s van fruit of groente bijvoorbeeld afdrukken. Of gebruik een gerecht van jezelf waar je trots op bent. Dit geeft gelijk ook weer inspiratie om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Heb je flink lopen spetteren met olie of sauzen? Geen probleem. Door je foto te laten afdrukken op plexiglas kun je deze snel en goed schoonmaken.

De huiselijke sfeer van canvas

Maak in de woonkamer gebruik van canvas. Dit geeft een warme en rustige sfeer. Dit is fijn in de woonkamer zodat je helemaal tot rust kan komen. Plaats een foto van je gezin of vrienden. Of laat een foto afdrukken van mooie natuur of een gave stad waar je geweest bent.

Lees ook: Niet willen toegeven aan de herfst? Dit is hoe je de zomer in huis kunt houden!

  

Hout in de slaapkamers

Hout geeft een rustige en romantische, en tegelijkertijd een stoere sfeer af. Hang bijvoorbeeld een houten wanddecoratie van Cars op in een stoere jongensslaapkamer. Of kies juist voor een Frozen foto in de slaapkamer van je kleine meisje. Vergeet je eigen slaapkamer niet. Laat een foto van een mooie zonsondergang of een tof landschap afdrukken op hout. Dit geeft rust af en zo kun je heerlijk in slaap vallen.

Aluminium in de gang

Gelijk bij binnenkomst van je huis een mooie eyecatcher aan de muur? Kies voor aluminium en laat de foto spreken. De foto wordt haarscherp afgedrukt op het aluminium. Hierdoor springen de kleuren in de foto er mooi uit. Handig ook als de gang niet goed verlicht is. Kun je toch nog mooi je foto zien!

Een foto buiten ophangen? Kies voor plexiglas

Wil jij een vrolijke foto zien als je naar buiten kijkt? Dan kan je ervoor kiezen dit op plexiglas te laten afdrukken. Het is weerbestendig en blijft dus ook mooi als je hem in de winter laat hangen. Kies bij bij Het Fotoalbum voor de extra optie: buitengebruik. Gegarandeerd dat je nog lang kunt genieten van deze wanddecoratie!

Heb je wat inspiratie opgedaan? Ga snel aan de slag en laat jouw mooiste foto´s afdrukken op gave wanddecoratie! Meer ideeën voor fijne woondecoratie vind je op VTwonen

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen