Winactie: Maak jij het perfecte plaatje?
06 maart 2019 
in Blog

Winactie: Maak jij het perfecte plaatje?

Het Perfecte plaatje op tv

Onlangs is het derde seizoen van het programma Het Perfecte Plaatje op RTL4 weer begonnen! Het Perfecte Plaatje is een tv programma over fotografie. Een achttal bekende Nederlanders doen elke week twee verschillende fotografie opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan foodfotografie, het fotograferen van kinderen, dieren en nog veel meer. De foto’s van de deelnemers worden beoordeeld door twee professionele fotografen: William Rutten en Cynthia Boll. Als fotoliefhebbers zijn wij fanatieke kijkers. Wanneer we zelf een fotoboek maken willen we daar namelijk de mooiste foto’s in hebben. En in Het Perfecte Plaatje kunnen we altijd wel wat leren!

Win een fotoboek met je mooiste foto

Maak jij de mooiste foto? Dan kun je een gratis fotoboek naar keuze winnen. Deze actie is helaas afgelopen.

Tips voor het maken van het perfecte plaatje

Omdat we bij Het Fotoalbum iedereen een eerlijke kans willen geven, delen we een aantal fotografie tips. Wel zo handig! Het maakt bijvoorbeeld niet uit of je met een smartphone of met een spiegelreflexcamera fotografeert, als je meer weet hoe je er mee om moet gaan. Een spiegelreflex kan zorgen voor prachtige foto’s mits je weet hoe je deze moet instellen. Ben je al bekend met ISO en Diafragma? Of kies je nog even voor de automatische stand. In principe maakt dat voor deze win actie niets uit. Maak in elk geval veel foto’s zodat je zeker weet dat er een goed shot tussen zit. Oefening baart kunst! Fotografeer iets waar je bekend mee bent, iets dat je leuk vindt! Daarnaast mag je best wat inspiratie op doen bij andere fotograferen, dat doen wij ten slotte ook met het tv programma Het Perfecte plaatje.

Handige fotografie artikelen:

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen