Zelf je agenda maken, zo doe je dat!
13 augustus 2018 
in Blog

Zelf je agenda maken, zo doe je dat!

Zelf je agenda maken

Vind jij de meeste agenda’s ook saai? Het is lastig om ieder jaar opnieuw een leuke agenda te vinden. Het probleem is vaak dat de agenda’s met een leuk printje weer niet goed ingedeeld zijn en de meest praktische agenda’s weer suf zijn. Gelukkig is er nog een derde optie, namelijk; zelf je agenda maken! Maak eenvoudig een fotoagenda met jouw meest dierbare foto’s. Hoe je dat doet? Het hele creatieproces lees je hier:

Bepaal de grootte van je agenda

Hoe groot of hoe compact wil je jouw agenda hebben? Je kunt zelf de grootte van de agenda bepalen. Wil je een kleine agenda die je overal eenvoudig mee naartoe kunt nemen? Of juist een agenda van degelijk formaat om op kantoor te leggen? De keuze is aan jou. Allereerst bepaal je de grootte van de agenda.

Unieke indeling

Vervolgens kun je aan de slag met de indeling van de agenda. Wat werkt er fijn voor jou? Wil je een agenda dat per dag werkt, of liever een agenda met weekoverzicht? Je kunt vervolgens nog losse pagina’s invoegen als kladpapier of een verjaardagslijst toevoegen aan de agenda. Je kunt precies bepalen wat jij wel en niet nodig hebt in jouw agenda.

Lees meer: Goed voornemen: meer doen met je foto’s!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]","after_widget":"","before_title":"

","after_title":"","widget_id":"widget-1-0-0"}}" />[/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]","after_widget":"","before_title":"

","after_title":"","widget_id":"widget-1-1-0"}}" />[/siteorigin_widget]

Kies voor kleur

Je kunt de fotoagenda helemaal aanpassen naar jouw smaak. Je kunt de lettertypes, stijl en kleur helemaal aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor kleuren die goed passen bij de foto’s, of voor duidelijke en overzichtelijke kleuren en stijlen. Je kunt ervoor kiezen om de kleur en lettertypes aan te passen voordat je de foto’s toevoegt, of dit op het einde te doen.

Jouw meest dierbare foto’s

Het leukste van zelf je agenda maken, is het toevoegen van de foto’s. Je kunt eenvoudig al jouw gewenste foto’s uploaden en aanpassen zodat deze perfect passen in de agenda. Je kunt niet alleen een foto kiezen voor op de kaft van de agenda, maar ook in de binnenzijde en op verschillende pagina’s in de agenda. Op deze manier kun je jouw vakantiefoto’s een tweede leven geven of foto’s van familie, vrienden en dierbaren in jouw agenda zetten. Op deze manier geniet je iedere dag van geweldige herinneringen door de foto’s in jouw agenda.

Geniet ook van een prachtige agenda die helemaal past bij jou smaak. Ontwerp jouw eigen agenda en maak gebruik van jouw eigen foto’s. Op deze manier geef je jouw foto’s een tweede leven. Print ze niet uit op fotopapier, maar laat ze afdrukken in en op de agenda voor een uniek resultaat. Een fotokalender, jaarkalender of bureaukalender kan ookPlannen was nog nooit zo leuk geweest.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen