HetFotoalbum

Originele kalender maken

Jouw eigen fotokalender maken is leuk én handig. Niet alleen kun je weg zwijmelen bij de allerleukste foto’s, maar je vergeet ook nooit meer een verjaardag, trouwdag of een andere belangrijke datum. Daarnaast is het ook nog eens erg makkelijk om een fotokalender te maken.

Kalenders bekijken
Jouw eigen fotokalender maken is leuk én handig. Niet alleen kun je wegzwijmelen bij de allerleukste foto’s, maar je vergeet ook nooit meer een verjaardag, trouwdag of een andere belangrijke datum. Daarnaast is het ook nog eens erg makkelijk om een fotokalender te maken.Jouw eigen fotokalender maken is leuk én handig. Niet alleen kun je wegzwijmelen bij de allerleukste foto’s, maar je vergeet ook nooit meer een verjaardag, trouwdag of een andere belangrijke datum. Daarnaast is het ook nog eens erg makkelijk om een fotokalender te maken.

Jaarkalender    L

Vanaf

10,-

Jaarkalender XL

Vanaf

18,-

Jaarkalender XXL

Vanaf

30,-

Fotokalender L

Vanaf

13,-

Fotokalender XL

Vanaf

25,-

Familiekalender

Vanaf

25,-

Verjaardagskalender

Vanaf

10,-

Bureaukalender

Slechts

10,-

Foto agenda spiraal

Vanaf

10,-

Binnen 3 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Persoonlijke fotokalender met HetFotoalbum

Het eerste wat je moet doen is uiteraard de foto’s verzamelen. En ondanks dat dit best een flinke klus kan zijn, is het wel erg leuk om te doen. Als je de foto’s hebt verzameld, maak je een indeling en voeg je de achtergronden toe. Dit kunnen achtergronden zijn die al in de software staan, of je voegt jouw eigen achtergronden toe. Vervolgens ga je aan de slag met alle belangrijke datums. Deze voeg je dan eenvoudig toe aan de kalender, maar je kunt ze ook later met de hand erbij schrijven. De keuze is aan jou. Wanneer je een fotokalender maakt is het volgende belangrijk om te onthouden: hoe groter de kalender, hoe meer foto’s!

Hoe maak je een kalender?

1. Kies de kalendermaat die het beste aansluit bij jouw voorkeur.

2. Maak keuze uit de online of offline software.

3. Selecteer en upload je favoriete foto's om een kalender te maken, en gebruik de handige tools om de kalender helemaal naar je eigen wensen aan te passen.
4. Geef je ontwerp een persoonlijk tintje met diverse achtergronden, illustraties, randen om de afbeelding, vormen, lettertypes en kleuren
5. Zodra je klaar bent, voeg je de Kalender toe aan je winkelmandje en kies je het gewenste aantal stuks om te bestellen. 

Type fotokalenders

Denk je dat er slechts één type fotokalender bestaat? Dan heb je het mis. Het Fotoalbum biedt maar liefst zeven verschillende fotokalenders aan welke zijn in te delen in vier categorieën. Wil je kijken welke het beste bij jou past? Lees dan snel verder en ontdek wat elke fotokalender uniek maakt.

Verjaardagskalender maken

Op de verjaardagskalender kun je de verjaardagen van familie, vrienden en kennissen noteren. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor andere belangrijke datums, zoals een jubileum. En hoe leuk is het dan om dat bij te houden met een gepersonaliseerde kalender? Bekijk alle verjaardagskalenders van Het Fotoalbum.

Jaarkalender maken

De jaarkalender is multifunctioneel. Er kunnen verjaardagen en andere belangrijke jaarkalender xl papiergebeurtenissen genoteerd worden, maar je kunt bijvoorbeeld ook de dagen afvinken. Denk maar eens aan een scheurkalender, waarbij je iedere dag weer een bladzijde afscheurt. Hetzelfde geldt voor deze fotokalender. Alleen kun je dan naar al jouw favoriete foto’s kijken terwijl je weer de vorige dag afkruist.

Bureaukalender maken

De bureaukalender is de leukste manier om ook op de werkvloer niks te vergeten. Belangrijke datums zoals verjaardagen of jubileums: niks ontgaat jou meer. Maar de bureaukalender is niet alleen erg handig, het is namelijk ook erg leuk om naar te kijken.


Met persoonlijke foto’s heb je ook op de werkvloer altijd een stukje van thuis bij je. Voeg foto’s van de kinderen toe of bijvoorbeeld foto’s van die heerlijke vakanties met het gezin. De bureaukalender is ook een geschikt relatiegeschenk. Plaats het logo van je bedrijf erop en doe de kalender cadeau aan je zakenrelaties.

Familiekalender maken

Ontdek de familiekalender, de vrolijke metgezel voor een bruisend gezinsleven! Met aparte kolommen voor wel 5 gezinsleden helpt deze kalender je om de agenda's en afspraken op elkaar af te stemmen, waardoor je dubbele afspraken voorkomt en geen enkel feestelijk moment mist. Geef de familiekalender een sprankelende touch met jouw eigen foto's en achtergronden, en laat je creativiteit bloeien met onze leuke sjablonen. Ontwerp moeiteloos jouw eigen foto familiekalender met behulp van onze gratis foto-software. Breng kleur en vrolijkheid in de planning van je gezin op een stijlvolle en persoonlijke manier!

Foto agenda spiraal maken

Ontwerp jouw sprankelende foto agenda spiraal en voeg een dosis vreugde toe aan je dagelijkse planning! Met een handig formaat en geweldige spiraalbinding kun je op elke van de 80 pagina's zoveel foto's en teksten toevoegen als je wilt. Kies de kleur van de voorkant, geniet van 7 dagen per pagina, en neem deze compacte agenda overal mee naartoe voor slechts 10,-. Laat jouw creativiteit bloeien en maak vandaag nog jouw vrolijke en unieke foto agenda spiraal! 🌟

Overig

Papier fotokalender

Papier fotokalender

Het Fotoalbum gebruikt 200 grams zijdeglans papier voor de fotokalenders. Dit is stevig genoeg om niet te beschadigen door de kleine spiraalbinding van de kalenders. Tegelijkertijd ziet het er ook nog eens mooi uit, waardoor al jouw foto’s het beste uit de verf komen. Kijk dus elke dag weer naar mooie, heldere foto’s op jouw fotokalender.

Offline of online fotokalender maken

Om het maken van jouw fotokalender zo makkelijk mogelijk te maken, kan je bij Het Fotoalbum kiezen tussen de online en de offline software. Bij de online software hoef je niets te downloaden en kun je direct beginnen met jouw kalender, zelfs op je mobiele telefoon. De offline software download een programma die je kan installeren op je desktop. Op deze manier kan je beginnen met jouw kalender op het moment dat je de computer opstart.

Wil je direct beginnen en de offline software downloaden? Klik dan op "begin nu". Voor de online software ga je naar de pagina van jouw favoriete product.

MAAK JOUW FOTOKALENDER GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotokalender samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotokalender in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.