92% van onze klanten beveelt ons aan!
Beoordeling:   ( 8.6/10 )
  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!

Fotoslinger maken

Jouw unieke fotoslinger maken is al een feestje op zich. Ieder feest maak je namelijk compleet met slingers. En welke slingers zijn dan leuker en origineler dan jouw eigen fotoslingers?

VormPrijsAantal vlaggen

Maak je slingers voor een verjaardag en wil je de jarige goed in de spotlight zetten? Dat lukt zeker met een fotoslinger. De leukste, mooiste en vooral meest gênante foto’s maken hun verschijning op de slinger. Er is geen betere manier om iemand een fijne verjaardag te wensen. Iedere fotoslinger wordt dubbelzijdig afgedrukt. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor alle foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de fotoslinger van 10 meter? Hier kun je maar liefst 50 foto’s op kwijt. Niet genoeg? Ga dan voor de slinger van 20 of zelfs 25 meter. Kortom: voor iedereen is er een perfecte fotoslinger om jouw feestje een gegarandeerd succes te maken.

Vlaggetjes maken

Het Fotoalbum onderscheidt twee verschillende soorten vlaggetjes. Je kunt een keuze maken tussen vierkante vlaggetjes of punt vlaggetjes. De punt vlaggetjes lijken het meeste op de slingers die je vaak op verjaardagen ziet. De vierkante vlaggetjes zijn origineler en kom je waarschijnlijk niet zo snel tegen in de winkel. Op beide soorten kun je hetzelfde aantal en formaat foto’s kwijt. Maak een keuze tussen 25, 50 of 65 vlaggetjes.
type vlaggetjes

Type fotoslingers

Je kunt de fotoslinger natuurlijk zo grappig, leuk of lief maken als je zelf wilt. Maar om je wat ideeën te geven hoe je jouw fotoslinger kunt opmaken, staan hieronder een aantal type fotoslingers uitgelegd:

Verjaardagslinger

Wanneer je denkt aan slingers, denk je natuurlijk aan verjaardagslingers. Er is geen enkele gelegenheid meer geschikt voor een fotoslinger dan een verjaardag. Schakel hulptroepen in en verzamel alle foto’s die er maar te vinden zijn van de jarige. Houd de hulptroepen nog even aan ga verder met het selecteren van de foto’s. Selecteer de leukste foto’s en bepaal hoe groot je de fotoslinger wilt hebben. Vervolgens voeg je de foto’s, kies je eventueel leuke sjablonen en druk je op verzenden.

Verjaardagsslinger maken

Een verjaardagsslinger maken is makkelijker en leuker dan de meeste denken. Door het zelf kiezen van de foto’s en de plaats waar de foto’s komen te hangen is het mogelijk om de foto’s in een bepaalde volgorde te hangen zodat er een lijn zit in de slinger. Zo kan je beginnen vanaf kleins af aan tot de leeftijd die iemand nu bereikt heeft. Daarnaast is de verjaardagsslinger een slinger die erg opvalt tijdens de verjaardag omdat deze uniek is.

Verjaardag versiering

De verjaardag versiering is de laatste tijd steeds uitgebreider met allemaal leuke en unieke mogelijkheden. Hierbij wordt het bij de verjaardag versiering steeds populairder om de versiering persoonlijker te maken. Eén van deze persoonlijke versieringen is het ophangen van een persoonlijke slinger. Deze verjaardagsslinger is te maken in een vlaggetjes vorm of in een rechthoekige vorm. Deze optie is te selecteren in de software van Het Fotoalbum.

Verjaardagsslinger maken met foto's

Een verjaardagsslinger met jouw eigen foto’s is een unieke slinger. Het zijn niet de standaard verjaardagvlaggetjes, maar unieke foto’s die aan de verjaardagsslinger hangen. Elke vlag op de slinger kan een unieke foto zijn. De verjaardagsslinger met foto begint vanaf 25 vlaggetjes met aan beide kanten een foto. Hierdoor heb je in totaal al 50 unieke vlaggetjes met foto’s voor maar € 10,-. Uiteindelijk kan de verjaardagsslinger uitgebreid worden met 130 unieke vlaggetjes.
Vergeet niet dat de slinger dubbelzijdig afgedrukt wordt. Wanneer je de slinger maakt in de software is de eerste afbeelding de voorzijde en de tweede afbeelding de achterzijde en ga zo maar door.

Naamslinger

De naamslinger is perfect om te gebruiken op een verjaardag, maar kan voor net iets meer doeleinden gebruikt worden. Denk maar eens aan het inrichten van de babykamer waarbij je een naamslinger van de baby boven de wieg kunt hangen. Een leuke manier om de babykamer extra bijzonder te maken. Maar niet alleen baby’s verdienen een bijzondere fotoslinger, want ook tieners en zelfs volwassenen maak je gelukkig met een naamslinger.
Net als bij de verjaardagslinger is het bij de naamslinger belangrijk om te onthouden hoe de software van Het Fotoalbum werkt. Zet het dus eerst voor jezelf op papier wat de volgorde van de letters moet zijn. Zo voorkom je dat de verkeerde naam op de fotoslinger staat.

Combi-fotoslinger

Het hoeft natuurlijk niet of-of te zijn. Je kunt het namelijk ook gemakkelijk en-en maken. Start met foto’s, voeg de naam in het midden toe en eindig vervolgens weer met foto’s. Zo maak je een unieke fotoslinger in no-time.

Gelegenheid voor een fotoslinger

Niet alleen een verjaardag is een goede gelegenheid om een fotoslinger op te hangen. Een fotoslinger is namelijk ook op zijn plek bij een jubileum, verloving, bruiloft, vrijgezellenfeest of een afscheid van een collega. Doordat het weinig tijd kost om de fotoslinger samen te stellen, maak je eenvoudig een verrassing die niemand vergeet.

Papiersoort fotoslinger

Het Fotoalbum gebruikt 200 grams zijdeglans papier van hoge kwaliteit voor de fotoslinger. Door het zijdeglans papier komen de kleuren van de foto’s extra sterkzijdeglans vlaggetjes punt naar voren, waardoor zelfs de foto’s knallend worden.

Online of offline software

Het Fotoalbum biedt zowel een online als een offline software aan. Voor de online software hoef je niks te downloaden en je kunt het eenvoudig op je mobiel gebruiken. Zo kun je op een snelle manier jouw fotoslinger maken. De offline software download een programma die je kunt bewaren op je desktop. Op deze manier kun je direct beginnen wanneer je jouw computer opstart. Wil je direct van start met de offline software? Klik dan op begin nu. Voor de online software kijk je bij jouw favoriete slinger. 
Fotoslinger vierkant 25 vlaggetjes
4.6 (92.67%) 30 votes