Fotoboek met harde kaft

Wanneer je aan een fotoboek maken denkt, dan denk je waarschijnlijk aan het fotoboek met een harde kaft. Door de  omslag met harde kaft heeft het fotoboek een luxe(re) uitstraling. Daarnaast heeft het fotoboek met harde kaft veel weg van een echt boek. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de foto op de kaft, wat jouw fotoboek meteen uniek maakt. Door de luxe uitstraling is dit type het meest geschikt voor de herinneringen die goed bewaard moeten worden, zoals de foto’s van een bruiloft of een bijzondere verre reis. Fotoboeken met harde kaft hebben een levertijd van minimaal 5 werkdagen. Dit komt door alle zorg die gestopt wordt in het perfectioneren van de boeken. Het fotoboek met harde kaft wordt ingebonden met lijm en heeft daarom in ieder geval 24 uur nodig om te drogen. Bij het bestelproces moet hier rekening mee worden gehouden.

Verzamel mooie herinneringen in een hardcover fotoboek

Hardcover fotoboek staand Medium

15x20 cm

Vanaf 18,-

Hardcover fotoboek staand A4 Large

21x28 cm

Vanaf 22,-

Hardcover fotoboek staand XL

24x33 cm

Vanaf 26,-

Hardcover fotoboek liggend Medium

20x15 cm

Vanaf 18,-

Hardcover fotoboek liggend

A4 Large

28x21 cm

Vanaf 22,-

Hardcover fotoboek liggend XL

33x24 cm

Vanaf 26,-

Hardcover fotoboek vierkant Medium

14x14 cm

Vanaf 18,-

Hardcover fotoboek vierkant Large

21x21 cm

Vanaf 23,-

Hardcover fotoboek vierkant XL

30x30 cm

Vanaf 35,-

Platliggend fotoboek

Vanaf 30,-

Hoe maak je een hardcover fotoboek?

1. Kies voor online, of ga voor de offline software

Wil je jouw hardcover fotoboek online of met software maken? Je hebt de keuze uit ons online bewerkingsprogramma of onze fotoboeksoftware die beschikbaar is voor Mac en Windows. Ons online bewerkingsprogramma is perfect voor kleine en snelle projecten. Onze software biedt de meest geavanceerde creatieve mogelijkheden, perfect voor grotere projecten zoals een gedetailleerd jaarlijks fotoboek voor jouw gezin.

2. Kies een formaat

Bij HetFotoalbum.nl kun je uit verschillende formaten kiezen. Kies het formaat dat het beste bij jouw nieuwe fotoboek past. Onze fotoboekformaten variëren van kleinmediumgroot tot extra groot en zijn vierkantstaand of liggend uitgevoerd.

3. Selecteer en upload je foto's

Selecteer en upload je favoriete foto's om een hardcover fotoboek te maken dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert.

4. Ga creatief aan de slag!

Zodra je al je foto's hebt geüpload, is het tijd om creatief aan de slag te gaan met lay-outs, kleurrijke achtergronden, clipart en bijschriften. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je mooiste hardcover fotoboek ooit.

5. Bestel je fotoboek

Als je tevreden bent met het ontwerp, kun je jouw hardcover fotoboek online bestellen. Voor je het bestelproces afrondt, kun je nog de laatste puntjes op de 'i' zetten om je album een extra premium uitstraling te geven. Wat dacht je van hoogglans papier? Met onze glanzende fotopapier komen de kleuren van je foto's nog beter tot hun recht. Je kunt hetzelfde ontwerp ook in verschillende formaten bestellen. Perfect als cadeau voor vrienden en familie. Bestel je hardcover fotoalbum online en wacht tot het boek op de deurmat valt.

Papiersoorten

De fotoboeken van Het Fotoalbum hebben twee soorten papier: 200 grams zijdeglans en 250 grams zijdeglans papier. Het papier dat gebruikt wordt voor de fotoboeken is met zorg geselecteerd en past het beste bij het type binding. Voor het fotohoogglans-verzamelalbum-vierkant-lboek met harde kaft en het softcover fotoboek wordt het 200 grams zijdeglans papier gebruikt. Dikker papier is niet nodig bij deze typen. Daarentegen wordt bij het spiraal fotoalbum gebruik gemaakt van het 250 grams papier. Zo blijft het papier onbeschadigd, ondanks de spiraalbinding. Het verzamelalbum is wat betreft papiersoorten een vreemde eend in de bijt. 


Voor het verzamelalbum vierkant M en vierkant L exclusive wordt gebruik gemaakt van 250 grams papier. Maar het papier van het verzamelalbum vierkant L bestaat uit 200 grams zijdeglans papier, omdat de binding het papier niet beschadigt.

Voor een extra luxe uitstraling kun je kiezen voor hoogglans. Dit is een extra laag op het papier die meer glanst dan bijvoorbeeld zijdeglans papier. Je kunt de hoogglans-optie toepassen op alle fotoboeken van Het Fotoalbum.

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.